Kurbanlık Pazarlığı Yaparken Parmakları Kırıldı, Barışmak İçin Bin 500 Lira İstedi

Kayseri'de besici Orhan Kaya, satacağı kurbanlık için elini tutarak pazarlık yaptığı adamın fark etmeden parmaklarını kırdı. Pazarlığın ardından parmaklarının kırıldığını fark eden yaşlı adam, barışmak için bin 500 TL daha indirim istedi.

08.08.2019-16:32 - (Son Güncelleme: 08.08.2019-17:14) Kurbanlık Pazarlığı Yaparken Parmakları Kırıldı, Barışmak İçin Bin 500 Lira İstedi

Kayseri'de Kurban Bayramı'na sayılı günler kala hayvan pazarlarında pazarlıklar kızıştı. Kocasinan ilçesinde yer alan Oymaağaç kurban kesim yerinde de ilginç bir olay meydana geldi. Kurbanını almak için pazara gelen Mustafa Ceviz, bir tosun beğendi. Besici Orhan Kaya ile tosun için pazarlık eden Ceviz'in pazarlık esnasında parmakları çok sıkıldığı için kırıldı. Pazarlığın sonrasında soluğu hastanede alan Ceviz, parmaklarının kırıldığını öğrenince, beğendiği kurbandan bin 500 TL daha indirim talep etti.

"PARMAKLARI KIRILMASA DAHA İYİ OLURDU"

Meydana gelen olayı aktaran besicilik Orhan Kaya, "Akşamüzeri bir hacı amcamız geldi. Hayvanın sağına soluna, dişine falan baktırdı ve beğendi. Hayvanın fiyatına 14 bin 500 TL talep ettik. Hacı baba 12 bin 500 TL verdi. Bizde 13 bin TL civarı pazarlık biter diye bekliyorduk. 12 bin 500 TL verdi. 45 dakika devam eden bir pazarlık neticesinde aracılar da araya girdi. 12 bin 750 TL'yi kabul etmedi. 45 dakika sonra hayırlaştık. Çetin geçen bir pazarlık sonucunda hacı babanın parmakları kırılmış. 1 saat sonra bu olayı öğrendik. Geçmiş olsun demek için yanına gittik ve helallik istedik. O da bizden bin 500 TL kadar fiyat indirimi istedi. Bizde kabul ettik. Kendisinden özür diliyoruz. Pazarlık neticesinde hacı baba dediği fiyata hayvanı aldı fakat parmakları kırılmasaydı daha iyi olurdu" sözlerini kullandı.

"BAŞKA DA PARA VERMEM"

Öte taraftan, yaşlı adamın parmaklarının kırılmasıyla sonuçlanan pazarlığın cep telefonu ile kaydedilen görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde aracılarla beraber yapılan pazarlıkta, parmakları kırılan Mustafa Ceviz'in "Ben elimi kurtardım, başka da para vermem" dediği görüldü.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal