Kurban Bayramı Tatili Kaç Gün Olacak?

Gündeme ve ekonomiye dair açıklamalarda bulunan Bakan Albayrak, Kurban Bayramı tatilinin uzatılmasına olumlu bakmadığını sözlerine ekledi.

30.07.2019-13:39 - (Son Güncelleme: 07.09.2021-16:22) Kurban Bayramı Tatili Kaç Gün Olacak?

Önümüzdeki 1 yıl bugün yaşananların meyvesini toplayacağımız iyi ve başarılı bir yıl olacak. Türkiye tarihi bir yılı etkin ve başarılı bir şekilde yönetti.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Albayrak'ın toplantıda vermiş olduğu mesajlardan öne çıkanlar ise şu şekilde:

HAZİRANDA İLK KEZ YILLIK CARİ FAZLA VERİLECEK

Haziran ayında ilk kez yıllık cari fazla verilecek. Türkiye'nin bütçe ve bütün diğer ekonomik hedefleri açısından yılın ikinci yarısı çok daha pozitif olacak.

KIDEM TAZMİNATINDA HERKESİN KAZANACAĞI FORMÜL

Türkiye kıdem tazminatında adım atmalı. Paydaşların hepsinin kazanacağı bir formül geliştirilecek. Türkiye'nin bu yüzyılını dönüştürecek bir reform olacak.

Gündeme ve ekonomiye ilişkin açıklamalarda bulunan Maliye ve Hazine Bakanı Bakan Albayrak, Kurban Bayramı tatilinin uzatılmasına olumlu bakmadığını dile getirdi.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, kurban bayramı tatilinin uzatılmasına yönelik taleplere olumsuz baktığını söyledi.

BAYRAM TATİLİNİN UZAMASINA OLUMLU BAKMIYORUM

Albayrak, "Kurban Bayramı tatilinin uzatılmasına olumlu bakmıyorum." diye konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal