Kümes Hayvanları Gösteride Buluşuyor

Türkiye Ulusal Kümes Hayvanları Gösterisi 4-7 Ocak tarihleri arasında, Kümes hayvanları sevenlerini İstanbul Fuar merkezinde bir araya getirecek.

02.01.2018-11:48 - (Son Güncelleme: 02.01.2018-11:46) Kümes Hayvanları Gösteride Buluşuyor

Türkiye Ulusal Kümes Hayvanları Gösterisi 4-7 Ocak tarihleri arasında, Kümes hayvanları sevenlerini İstanbul Fuar merkezinde bir araya getirecek.

Türkiye süs tavukları ve Bahçe Hayvanları Federasyonu tarafından Türkiye’de ilk olarak düzenlecek yarışmaya,Türkiye’den 600 den fazla süs tavuğu katılacak, 30 farklı ırk da hayvan yer alacak.

Salonun en iyi koleksiyonu , salonun en iyi horozu , salonun en iyi tavuğu gibi çeşitli dallarda süs tavukları yarışmaya girecekler.

Türkiye süs tavukları ve Bahçe Hayvanları Federasyonu Başkanı Ömer Kılıçoğlu düzenlenecek olan Türkiye Ulusal Kümes Hayvanları Gösterim ve yarışmaya tüm herkesi davet etti. Kılıçoğlu “Zamanı olan insanların, emeklilerin gençlerin veya çocukların bahçesinde meşgul olurken eğleneceği bir uğraş olan süs tavuğu yetiştiriciliği son yıllarda süratle gelişmekte ve büyümektedir. Hedefimiz uluslararası seviyede organizasyonlar yapmak ve uluslarararası seviyede hayvanlar yetiştirmek” dedi.

Açıklmasında Doğu Avrupa Ülkeler’i arasında oldukça popüler ve takip edilen bir ülke konumuna geldik diyen Kılıçoğlu, hayvanseverileri 4 ocak – 7 ocak 2018 tarihlerinde ITA İstanbul Fuar Merkezine çağırdı.

Son Dakika Yaşam Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal