Külliye'de Savunma Sanayi Toplantısı

Ankara Beştepe'de bulunan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Savunma Sanayi İcra Komitesi toplantısı yapıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlık ettiği toplantı 2 saat sürdü.

27.12.2018-21:24 - (Son Güncelleme: 27.12.2018-21:25)

Savunma Sanayii İcra Komitesi Toplantısı, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında gerçekleştirildi.

Beştepe'de basına kapalı gerçekleşen toplantı, yaklaşık olarak 2 saat sürdü.

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi tarafından, Savunma Sanayii İcra Komitesi Toplantısı sonrasında yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada yerli ve milli savunma sanayi üzerine projelerin ele alındığı toplantı ile ilgili; "Toplantıda, Türk Silahlı Kuvvetleri ve güvenlik güçlerimizin ihtiyaçları doğrultusunda tedarik ve modernizasyon çalışmalarına yönelik projeler gözden geçirilmiştir. Bu kapsamda kara, deniz ve hava sistemlerine yönelik araç, gereç ve mühimmat konularında kararlar alınmıştır." ifadelerine yer verildi.

Türkiye'nin Suriye'de harekata hazırlandığı günlerde gerçekleşmesi bakımından kritik önem taşıyan toplantıda Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Milli Savunma Bakanı Hulisi Akar, Genelkurmay Başkanı Yaşar Güler ve Savunma Sanayi Başkanı İsmail Demir hazır bulundu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal