Küçük Leyla'yı Öldürdüğü İddia Edilen Amcası Konuştu

Ağrı'da bayramın birinci günü kaybolan ve geçtiğimiz gün cansız bedeni bulunan minik Leyla'yı amcasının öldürdüğü iddia edilmişti. Olayla ilgili konuşan amca, "Yapmayın acımız zaten büyük. Allah rızası için yapmayın. Biz buradayız. Günlerdir burada arıyoruz" dedi.

04.07.2018-13:30 - (Son Güncelleme: 04.07.2018-14:54)

Ağrı Bezirhane köyünde kaybolan ve dün defnedilen minik Leyla'nın sonrasında sosyal medyada gezen 'Leyla'nın katili amcası Mehmet Aydemir'dir' haberlerine amcadan sert cevap geldi. Amca, "Yapmayın acımız zaten büyük. Allah rızası için yapmayın. Biz buradayız. Günler boyu burada arıyoruz. Bizim ciğerimiz yanmış siz kalkıp sosyal medya üstünden değişik şeyler yazmayın" dedi.

KÜÇÜK KIZ TOPRAĞA VERİLİRKEN AİLENİN ACISI İKİYE KATLANDI

Ağrı'da Ramazan Bayramı'nın ilk günü kaybolan ve 2 gün önce Bezirhane Köyü'nde cesedine ulaşılan minik Leyla dün toprağa defnedildi. Aileye Türkiye'nin dört bir tarafından destek mesajları gelirken gerçek olmayan ihbarlar ve sosyal medya paylaşımları ailenin acısını ikiye çıkardı.

"KATİL, LEYLA'NIN AMCASI" PAYLAŞIMLARINA SERT TEPKİ

Aile, sosyal medyada süratle paylaşılan haberlere tepki koyarken yapılan haberlerin asılsız olduğunu bildirdi.

"YAPMAYIN, CİĞERİMİZ YANMIŞ ZATEN"

Dün geceden beri sosyal medya hesaplarında Leyla'nın amcası Mehmet Aydemir tarafınca öldürüldüğü ve şu anda gözaltında bulunduğu haberleri için konuşan Mehmet Aydemir, "Biz Leyla'yı kaybettik acımız büyük. Türkiye yasa boğuldu. Onun üstünden dün akşamdan beri sosyal medyada benim için fotomontaj yaparak değişik değişik fotoğraflar yaparak 'katil amcasıdır, amcası bulundu ve yakalandı, şu anda cezaevinde, parmak izi çıktı' bu tür saçma sapan paylaşım yapan insanlara sesleniyorum.

Yapmayın acımız zaten büyük. Allah rızası için yapmayın. Biz buradayız. Günlerdir burada arıyoruz. Bizim ciğerimiz yanmış siz kalkıp sosyal medya üstünden değişik şeyler yazmayın" dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal