Küçük Leyla'nın Katilinin Rahat Tavırları Pes Dedirtti

Ağrı'da kaybolmasının 18 gün ardından cansız bedeni bulunan Leyla Aydemir'in katil zanlısı Mehmet Aydemir'in arama çalışmaları sırasında soğukkanlı tavırları dikkat çekti.

20.07.2018-16:21 - (Son Güncelleme: 20.07.2018-16:28)

Ağrı'da kaybolmasının 18 gün ardından cansız bedeni bulunan 3 yaşındaki Leyla Aydemir'in ölümü ile alakalı soruşturma çerçevesinde tutuklanan, babasının amcasının oğlu cezaevine sevk edildi.

RAHAT TAVIRLARI DİKKAT ÇEKİYOR

Tüm açıları ile geniş çaplı devam eden soruşturmada ortaya yeni ayrıntılar çıkmayı sürdürüyor. Minik Leyla'yı arama çalışmaları esnasında kadraja giren katil zanlısı kuzen, rahat tavırlarıyla dikkat çekiyor.

SOSYAL MEDYADAKİ İDDİALARA ATEŞ PÜSKÜRMÜŞTÜ

Tutuklanan Mehmet Aydemir, sosyal medyada kendisinin suçlanmasının sonrasında yaptığı açıklamada, "Sosyal medyadan benim fotoğrafımı kullanarak 'Katil gözaltında, adalet yerini buldu' gibi paylaşımlar olmuş. Madem bu derece adaleti talep ediyorsunuz, gelin Türkiye Cumhuriyeti olarak birlik olalım, beraber olalım, beraber asalım ki başka Leylalar'ın canı yanmasın. Yalan yanlış sözlerle insanları kışkırtmanın bir manası yok. Can güvenliğim olmadığı için savcılığa gideceğim ve suç duyurusu yapacağım. O paylaşımı yapan her kimse ortay çıkıp, hesap verecek. Çok ağır küfürler ediyorlar. Ben Leyla'nın amcası değilim. Nihat Aydemir'in amcasının oğluyum" diye konuşmuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal