Küçük Leyla'nın Katil Zanlısı ile İlgili Yeni Gelişme!

Ağrı'da kaybolduktan 18 gün sonra cansız bedeni bulunan 3 yaşındaki Leyla Aydemir'in katil zanlısı ile ilgili yeni bir gelişme oldu. Ağrı Kapalı Cezaevi'nde tutulan zanlı güvenlik gerekçesi ile Elazığ'a sevk edildi.

06.08.2018-10:39 - (Son Güncelleme: 06.08.2018-10:42)

Ağrı'da kaybolmasının 18 gün ardından cansız bedeni bulunan 3 yaşındaki Leyla Aydemir'in ölümü ile alakalı soruşturma çerçevesinde tutuklanan zanlı, Elazığ'daki cezaevine sevk edildi.

Ağrı M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunun kapalı olması sebebiyle Ağrı Kapalı Cezaevi'nde tutulan zanlı, güvenlik nedeni ile Elazığ'daki cezaevine gönderildi.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Ağrı'nın Bezirhane köyünde 15 Haziran'da Ramazan Bayramı'nda kaybolan Leyla Aydemir'in bulunması için çalışma başlatılmış, etraftaki dere yatakları, sazlık alanlar, otla kaplı araziler, köy içindeki metruk yerler, tandır evleri, ahır ve çocuğun gidebileceği tüm yerler, kadavra köpekleri de kullanılarak aranmıştı.

Leyla Aydemir'in cansız bedeni, kaybolmasının 18 gün ardından köye 2 kilometre uzaklıkta, şehir merkezine giden yolun civarında, akarsu kenarındaki ağaçların içinde bulunmuş, vücudunda herhangi bir darp veya yara izine rastlanmayan Aydemir'in cenazesi Bezirhane köyünde toprağa verilmişti.

Ağrı Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından devam eden soruşturma çerçevesinde 14 Temmuz'da gözaltına alınan 4 kişiden biri "kasten öldürme" suçlamasıyla tutuklanmıştı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal