Küçük Leyla'nın Failine İlişkin Önemli Gelişme

Ağrı’da ailesiyle gittiği bayram ziyaretinde kaybolan ve ardından cansız bedenine ulaşılan Leyla Aydemir’in failinin bulunmasına ilişkin önemli bir gelişme yaşandı.

18.07.2018-19:55 - (Son Güncelleme: 18.07.2018-19:50) Küçük Leyla'nın Failine İlişkin Önemli Gelişme

Jandarma ve AFAD ekipleri Türkiye'yi yasa boğan cinayete kurban giden küçük Leyla'ın elbiselerinin bulunduğu alanda 4 gündür saç tokası ve muskasını arıyor. Tarlayı didik didik arayan arama ekipleri, küçük Leyla'nın katilinin bulunmasına dair önemli bir iz arıyor.

KAYBOLDUKTAN 18 GÜN SONRA MİNİK CESEDİ BULUNMUŞTU

Ağrı'da kaybolduktan 18 gün sonra cansız bedenine ulaşılan 3 buçuk yaşındaki küçük Leyla’nın cenazesi, Bezirhane Köyü'nde defnedilmişti. Küçük Leyla'nın kaybolduğu gün üzerinde bulunan elbiseleri cansız bedeninin bulduğu alana 300 metre yakınlıkta tespit edilmişti. Tarlada arama çalışması yapan arama ekipleri 4 gün önce minik kıza ait atleti de tarlada bulmuş ve olay yeri inceleme ekipleri atleti teslim almıştı.

EKİPLER FAİLİN BULUNMASI İÇİN ÇALIŞMALARA ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Leyla Aydemir'in boynunda olan muska ve kafasında bulunan pembe renkli tokayı bulamayan jandarma ve Afet ve Acil Durum Başkanlığı (AFAD) tarlada geniş çaplı arama çalışması başlattı. Tarlayı didik didik arayan ekipler Leyla'nın katilinin bulunmasına dair iz arıyor. 4 gündür aralıksız bir şekilde devam eden arama çalışmalarında herhangi bir ipucu elde edilemedi.

İZ BULUNANA KADAR ARAMAYA DEVAM EDİLECEK

Arama tarama ekipleri, küçük Leyla'ya ait saç tokası ve muskayı bulana kadar çalışmalara devam edecek.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal