Küçük Kız Eylül'den Sonra Bir Acı Haberde Kayseri'den Geldi

Kayseri'de küçük bir erkek çocuğuna cinsel istismarda bulunan 44 yaşındaki H.D'yi polis ekipleri ihbar üzerine gözaltına alındı. Tepkili halk emniyet müdürlüğünün önüne topladı.

01.07.2018-22:23 - (Son Güncelleme: 01.07.2018-22:26)

Kayseri'nin Develi ilçesinde 6 yaşındaki erkek çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen 44 yaşındaki sapık zanlı emniyet güçleri tarafından gözaltına alınırken, meydana gelen olayı duyan halk İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Adliye önünde tepki içen bir araya geldi.

ÇOCUĞA CİNSEL İSTİSMARI GÖREN VATANDAŞLAR POLİSE HABER VERDİ

44 yaşındaki H.D.'nin, İlçe Devlet Hastanesi arkasında 6 yaşındaki bir erkek çocuğuna cinsel istismarda bulunduğunu fark eden halk, emniyet güçlerine ihbar etti.

VATANDAŞLAR ADLİYE BİNASI ÖNÜNDE TOPLANDI

Yapılan ihbar sonrasında sapık şüpheli H.D. emniyet güçleri tarafından kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı. Olayı duyan halk tepki göstermek için ilk olarak İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde bir araya geldi. Tepkili halk daha sonra ilçe Adliye Binası önünde bir araya geldi.

GÜVENLİK GÜÇLERİ ÖNLEM ALDI

Sapık şüpheli H.D. hakkında başlatılan soruşturma devam ederken, güvenlik güçleri de ilçe adliyesi önünde bir olumsuzluk yaşanmaması için emniyet tedbiri aldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal