Küçük Kız Annesinin Sevgilisi Tarafından Cinsel İstismara Uğradı

Annesinin sevgilisi tarafından cinsel istismara uğrayan 12 yaşındaki küçük kız yaşananları öğretmenine anlattı. Anne, sevgilisinden şikayetçi oldu.

26.06.2020-13:13 - (Son Güncelleme: 26.06.2020-13:01) Küçük Kız Annesinin Sevgilisi Tarafından Cinsel İstismara Uğradı

İstanbul Sultangazi'de meydana gelen olayda, L.Ç. isimli kadın ile E.C. isimli kişi birliktelik yaşamaya başladı. E.C. daha sonra kadının kızı ile yaşadığı evde kalmaya başladı. Geçtiğimiz aylarda ikili arasında tartışma çıkarken, E.C. ile L.Ç.'nin küçük kızı evde yalnız kaldı.

12 yaşındaki kızı yanına çağıran adam, "Ben sana şimdi istediğimi yapacağım, sen de buna razı olacaksın. Yoksa seni babanın yanına yollarım." diyerek kızı tehdit etti. Daha sonra kızı istismar etmeye başlayan E.C., L.Ç.'nin eve gelmesiyle birlikte durdu. E.C., bu olaydan sonra kıza istismar uygulamaya devam ederken, küçük kız yaşananları rehberlik öğretmenine anlattı.

ANNE, SEVGİLİSİNDEN ŞİKAYETÇİ OLDU

Okul rehberlik servisi küçük kızın ifadesini annesiyle paylaşınca anne olayla ilgili şikayetçi oldu. Savcılık tarafından yürütülen soruşturmada mağdur kızın yaşadığı olay nedeniyle depresif olduğu, geceleri uykuya dalmakta zorluk çektiği belirlendi. Savcılık mağdur kızın annesinin sevgilisi hakkında "Çocuğun Cinsel İstismarı" ve "Tehdit" suçları talebiyle yargılanması için dosyayı İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal