Kozmik Odada Kumpas Davasında Cezalar Belli Oldu

Yargıtayda görülen "Kozmik Odada Kumpas" davasında eski savcı Mustafa Bilgili'ye 11 yıldan 24 yıla kadar, eski hakimler Nihal Uslu ve Halil İbrahim Kütük'e ise 10,5 yıldan 23 yıla kadar hapis cezası verilmesi talep edildi.

18.07.2018-16:22 - (Son Güncelleme: 18.07.2018-17:08) Kozmik Odada Kumpas Davasında Cezalar Belli Oldu

ESKİ HAKİMLERE 10,5 YILDAN 23 YILA KADAR HAPİS İSTENDİ

Yargıtay 16. Ceza Dairesi'nde görülen "Kozmik Odada Kumpas" davasında esas hakkındaki savcı mütalaası açıklandı. "Kozmik Odada Kumpas" davası sanıkları eski hakimler Nihal Uslu ve Halil İbrahim Kütük'e 10,5 yıldan 23 yıla kadar hapis cezası verilmesi talep edildi.

ESKİ SAVCIYA 11 YILDAN 24 YILA KADAR HAPİS İSTENDİ

Yargıtayda görülen "Kozmik Odada Kumpas" davası sanıklarından eski savcı Mustafa Bilgili'ye 11 yıldan 24 yıla kadar hapis cezası verilmesini talep etti.

HEYET RAPORU DAVA DOSYASINA GİRDİ

Eski Başbakan Yardımcısı ve AK Parti milletvekili Bülent Arınç'a yönelik suikast iddialarıyla başlatılan ve Ankara Seferberlik Bölge Başkanlığının "kozmik odaları"nda günlerce süren aramalarla yürütülen soruşturmada görev alan hakim ve savcıların yargılandığı davanın dosyasına, Genelkurmay Adli Müşavirliğinden gönderilen heyet raporu girdi.

"DÜŞMAN ÜLKEYE SAVAŞ HAZIRLIKLARIMIZI ORTAYA KOYAN BİLGİLER İÇERMEKTEDİR"

Hazırlanan raporda, "Devlet sırrı olduğu belirtilen bir kısım belgelerin, düşman ülkeye savaş hazırlıklarımızı, savaş etkinliğimizi ve çalışma prensiplerimizi ortaya koyabilecek nitelikte bilgiler içerdiği anlaşılmıştır" ifadeleri yer aldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal