Kötü Kokuların Geldiği Eve Giren Polis Anne ve Kızının Cesedi ile Karşılaştı

Mersin'de beraber yaşayan anne ve kızın evinden kötü kokuların gelmesi ile komşuları polise haber verdi. Eve gelen polisler ikisinin de cansız bedeni ile karşılaştı. Evdeki eşyaların dağınık olduğunu gören polis olayla alakalı soruşturma başlattı.

19.04.2019-12:01 - (Son Güncelleme: 19.04.2019-11:56) Kötü Kokuların Geldiği Eve Giren Polis Anne ve Kızının Cesedi ile Karşılaştı

Mersin'de beraber ikamet eden Cennet Erden ve kızı Fikriye Erden, evlerinde ölü bulundu. Polis olayla alakalı geniş çaplı soruşturma açtı.

KÖTÜ KOKULAR CANSIZ BEDENLERİNİ ORTAYA ÇIKARDI

Merkez Yenişehir ilçesine bağlı Çiftlikköy Mahallesi'ndeki sitenin 5'inci katındaki evde ikamet eden Cennet (90) ve kızı Fikriye Erden'den (63), uzun zaman haber alınamadı. Anne- kızın ikamet ettiği daireden kötü kokuların gelmesi ardından polise haber verilirken, bölgeye giden güvenlik birimleri ve sağlık birimleri, Cennet ve Fikriye Erden'in cesetleri ile karşılaştı.

1 HAFTA ÖNCE CAN VERMİŞLER

Yaklaşık 1 hafta önce öldüğü tahmin edilen anne ve kızının cansız bedenleri, otopsi yapılmak üzere Mersin Üniversitesi (MEÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

POLİS SORUŞTURMA BAŞLATTI

Evdeki eşyaların dağınık olduğunu fark eden polis, geniş çaplı soruşturma açtı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal