Koronavirüse Yakalanan Hamile Eşini Ölümle Tehdit Etti

Volkan B., 6 aylık hamile eşine koronavirüse yakalanması nedeniyle psikolojik şiddet uyguladı. Eşinin eline iki mermi veren Volkan B., ölümle tehdit etti.

20.10.2020-10:00 - (Son Güncelleme: 20.10.2020-09:32) Koronavirüse Yakalanan Hamile Eşini Ölümle Tehdit Etti

İş yerinde bir erkek çalışanın koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından koronavirüse yakalanan 6 aylık hamile eşine "Çocukla ağız ağıza mı geldin" diyerek psikolojik şiddet uygulayan Volkan B., eşinin eline iki mermi vererek ölümle tehdit etti.

Özel bir şirkette çalışan 6 aylık hamile İfaket B., koronavirüs pandemisi nedeniyle esnek mesai ile çalışıyordu. Kadının çalıştığı şirkette bir erkek çalışanın Covid-19 testinin pozitif çıkması nedeniyle diğer çalışanlara da test yapıldı.

"ÇOCUKLA AĞIZ AĞIZA MI GELDİN?"

İddiaya göre, iş yerinde çalışanlardan yalnızca İfaket B.'nin koronavirüs testinin pozitif çıkması üzerine Volkan B., "Neden diğer arkadaşların negatif, senin pozitif çıktı. O çocukla ağız ağıza mı geldin? Ne yaptın da böyle pozitif çıktı?" şeklinde konuşarak hamile eşine psikolojik şiddet uygulamaya başladı.

ÖLÜMLE TEHDİT ETTİ

Kıskançlık krizine girip eşinin telefonunu incelemek isteyen Volkan B., "Sana güvenmiyorum, seni öldüreceğim" diye tehdit etti. Genç kadın, günlerde süren psikolojik şiddet nedeniyle erken doğum yaptı.

2 MERMİ VERİP "BUNLARI SAKLA" DEDİ

İfaket B., gördüğü psikolojik şiddet sonucunda Şişli'de özel bir hastanede erken doğum yaptı. Doğum sonrası bebekle birlikte karısının yanına giden Volkan B., "Seni benden her gün ayırdılar. Seni benden ayıranların Allah belasını versin" diyerek eşinin avucuna iki mermi bırakıp "Bunları sakla, seninle görüşeceğiz" dedi.

2.5 YILA KADAR HAPSİ İSTENİYOR

Tehdit edilen genç kadın, eşinden şikayetçi oldu. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na bağlı  İstanbul Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi Bürosu tarafından soruşturma başlatıldı. Volkan B., ise ifadesinde eşini tehdit etmediğini, koronavirüs testi pozitif çıktığı için tartıştıklarını ve hastaneye gittiğinde alkol aldığını, elinde tespih niyetine mermi taşıdığını ve amacının korkutmak olmadığını iddia etti. Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanan Volkan B.'nin 2.5 yıla kadar hapsi istendi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal