Koronavirüse Yakalanan Binali Yıldırım ile Eşinden İyi Haber!

Abdülkadir Selvi, koronavirüs salgınına yakalanan Türkiye Cumhuriyeti son Başbakanı Binali Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım'ın sağlık durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

10.09.2020-11:20 - (Son Güncelleme: 10.09.2020-11:21) Koronavirüse Yakalanan Binali Yıldırım ile Eşinden İyi Haber!

Koronavirüs pandeminin çıkış noktası olan Çin’in Vuhan şehrinde yaşam neredeyse tamamen normale döndü ancak Ankara bugünlerde Türkiye’nin Vuhan’ı olarak anılıyor. Son zamanlarda yeniden artışa geçen koronavirüs vakalarının geneli Ankara’da görülürken, İç Anadolu bölgesinin genelinde ise tehlike hala sürüyor.

Düğün, hasta ziyaretleri, cenaze ve toplu ulaşım araçları salgının yayılmasına yol açarken, Ankara’da vakaların artmasının esas sebebi olarak memleketinden kente dönenler gösteriliyor.

Kendi kentlerinden Ankara’da geri dönen vatandaşlar riske yol açarken, salgın siyasi isimlere de sıçradı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve son Başbakan Binali Yıldırım başta, salgına yakalanan siyasi isimler kaygılandırıyor.

Son Başbakan Binali Yıldırım ile eşi Semiha Yıldırım’ın geçen günlerde koronavirüs testinin pozitif çıktığı belirtilirken, ikilinin son sağlık durumuyla ilgili açıklama yapıldı.

Gazeteci Abdülkadir Selvi, Semiha-Binali Yıldırım çiftinin ilaç tedavisinin ilaç tedavisi sona erdiğini bildirdi.

Ali Babacan’ın tedavisinin sona erdiğini, evinde karantina altında olduğunu ifade edildi. Eşi Zeynep Babacan’ın ise tamamen sağlığına kavuştuğu bildirildi.

Selvi, Yıldırım çiftinin ilaç tedavisinin bittiğini bildirdi. Semiha Yıldırım’ın ilk gün halsizlik ve ateşinin yükseldiğini, Binali Yıldırım’ın da hastalığı daha hafif atlattığı aktarıldı. Karantina sürecinin süreceğinin dile getiren Selvi, 'Bu sırada en çok torunları özlemişler. Onlarla da cep telefonundan görüntülü olarak görüşmek suretiyle hasret gidermişler.' diye konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal