Koronavirüs Denetiminde Esnaftan İlginç Yanıt: Bende Ateş Olmaz

Sultangazi'de 'Sağlık için hepimiz için' sloganıyla yapılan koronavirüs kontrollerinde, işletmeler fiziki mesafe ile maske hususunda denetlendi. Kontrollerde, pandemiyi hafife alan bir şahıs, 'Bende ateş olmaz' ifadeleriyle yanıt verdi.

02.10.2020-11:18 - (Son Güncelleme: 02.10.2020-10:58)

İstanbul'da koronavirüs önlemleri çerçevesinde yapılan kontroller devam ediyor.

Sultangazi'de 'Sağlık için, hepimiz için' sloganı ile yapılan kontrollere Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Birinci, İlçe Tarım Müdürü İsa Tanrıverdi, polis ile zabıta görevlileri katılım sağladı.

Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi'nde yer alan iş yerlerini teker teker kontrol eden İlçe Tarım Müdürü İsa Tanrıverdi ile görevliler, sosyal mesafenin muhafaza edilip edilmediğine ve maske kullanımına işaret etti.

Esnafı sosyal mesafe ile maske kullanma hususunda uyarı yapan Tanrıverdi ile bir kıraathane personeli arasında tuhaf diyalog yaşandı.

Kıraathanedeki ateş ölçer ile ateşine baktıran İlçe Tarım Müdürü İsa Tanrıverdi'ye kıraathane personeli, 'Ben Erzurumluyum. Bende ateş olmaz' diye yanıt verdi.

Bunun üzerine gazetecinin, 'Erzurumlular'da ateş olmaz mı?' diye sorduğu personel, 'Olmaz, buz gibi adamlardır' yanıtını verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal