Köpek Sürüsünün Saldırdığı 82 Yaşındaki Kadın Hayatını Kaybetti

Elazığ'da çeşmeden su doldurup evine giden 82 yaşındaki kadına köpek sürüsü saldırdı. Yaşlı kadın yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

20.05.2019-15:56 - (Son Güncelleme: 20.05.2019-16:36)

Elazığ'da çeşmeden su doldurup evine giden 82 yaşındaki Çiçek Boztaş, sürü şeklinde gezen sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Etraftakilerin ambulansı aramasıyla hastaneye sevk edilen yaşlı kadın, bütün müdahalelere karşın kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

EVE 30 METRE KALA SALDIRDILAR

Olay, merkeze bağlı Esentepe Mahallesi Kır Çiçeği Sokak'ın sonunda oldu. Ağabeyi ve yengesiyle beraber ikamet eden 82 yaşındaki Çiçek Boztaş, su doldurmak için evden çıktı. Çeşmeden su doldurup gelen yaşlı kadın, evine yaklaşık 30 metre kala sürü halindeki sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Köpeklerin birine saldırdığını uzaktan fark eden bir kişi, hem yardım istedi, hem de yardıma koştu.

ÇEVREDEKİLER YARDIMA KOŞTU

Etraftakiler yetişene dek köpekler yaşlı kadını bir çok yerinden ısırdı. Olay yerine yetişenler köpekleri kovalarken sağlık birimlerine de haber verdi. Ambulansla Fırat Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edilen yaşlı kadın gerçekleştirilen bütün müdahalelere karşın kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

MAHALLE SAKİNLERİ KÖPEKLERDEN RAHATSIZ

Öte taraftan mahalle sakinleri sokak köpekleri sebebiyle problemlerini aktardı. Bu sabah üzücü bir olay olduğunu söyleyen mahalle sakinleri, daha öncede bir kaç kez sürü halinde gezen köpeklerin saldırısı olduğunu söyleyerek görevlilerin ilgilenmesini istedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal