Konya'da Cinayet! Eşini Başından Vurdu

Konya'da yaşanan olayda, bir adam boşanma aşamasında olduğu eşini iş yerinde öldürdü. Eşinin yerini ise ortak arkadaşlarından aldığı bilgi sonucu teyit ettiği öğrenildi.

20.03.2020-10:37 - (Son Güncelleme: 20.03.2020-13:32)

Olay, 13 Mart Cuma günü Konya'Nın Selçuklu ilçesi Yenişehir Mahallesi Hastane Caddesi'nde meydana geldi. İlçede bulunan huzurevinde silahsız güvenlik görevlisi olarak çalışan Bayram Şahin (37) kendisine boşanma davası açan ve 1 aylık koruma kararı aldıran eşi Münevver Şahin'in (30) çalıştığı özel hastaneye geldi. Hastanede Münevver Şahin'in odasına giden Bayram Şahin, babasına ait olan ruhsatlı silah ile Münevver Şahin'i vurdu. Silah sesini duyan hastane çalışanları başından vurularak yaralanan Münevver Şahin'e ilk müdahaleyi yaptı. Müdahalenin ardından tedavi altına alınan 2 çocuk annesi Münevver Şahin, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayın ardından yakalanan Bayram Şahin, çıkarıldığı mahkeme tarafından, 'eşe karşı tasarlayarak kasten öldürme' suçundan tutuklandı.

"SUSMAK ZORUNDA KALDIK" 

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Münevver Şahin'in annesi Gülten Demir, "Benim kızım 12 yıllık evliliği boyunca şiddeti, aşağılanmayı, kıskançlığı yaşadı. Hayatında hep dayak vardı. Biz her şeyi biliyorduk ama; hep susuyorduk. Kızım bizi hep susturuyordu. 'Anne iki çocuğum var, anne ne olur kardeşlerime söyleme, belki düzelir' diye bizim önümüze hep engel koydu. O yüzden biz de susmak zorunda kaldık. 12 yıl boyunca sevmediğimiz bir insanın yüzüne gülmek zorunda kaldık. O bize çok ağır geliyordu. En sonunda bir kavgadan dolayı kızımı sabaha kadar dövmüş. Beni hastanedeki çok yakın bir arkadaşı aradı. Kızınızı kurtarın. Çok kötü dayak yemiş. Dudağı patlak, başı gözü şiş. 'Kızınızı kurtarın yoksa cesedini alacaksınız bir gün' dedi. Kızımı aradım ve 'Biz senin her zaman arkandayız, gelmek istiyorsan başımızın üzerinde yerin var' dedim. Ölmek istediğini, evliliğe dayanacak gücü kalmadığını söyleyince evimize getirdik." ifadelerini kullandı.

EŞİNİN YERİNİ TEYİT ETMİŞ

Öte yandan ailenin avukatı Yasemin Dolu, olay günü sabah saatlerinde Bayram Şahin'in Münevver'in yakın bir arkadaşına mesaj atarak kaburgasının ağrıdığını, hastaneye tedavi olmaya geleceğini söylediğini, bunun üzerine Münevver'in de gelmesini istemediğini, gelirse polise haber vereceğini söylediğini belirtti. Dolu, Bayram Şahin'in bu mesajla Münevver Şahin'in hastanede olup olmadığını belirlemeye çalıştığını kaydetti. Münevver Şahin'in ayrıca kendi el yazısıyla 12 yıllık evlilik hayatını kaleme aldığı 4 sayfadan oluşan bir mektup bıraktığı da kaydedildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal