Konya'da Bıçaklı Saldırıya Uğrayan Avukat Sol Gözünü Kaybetti

Konya'da ikamet ettiği apartmanda bıçaklı saldırıya uğrayan avukat Asilcan Tuzcu, bir gözünü kaybetti. Polis, saldırıyı gerçekleştirenleri bulmak için çalışma yapıyor.

16.10.2020-13:17 - (Son Güncelleme: 16.10.2020-14:42) Konya'da Bıçaklı Saldırıya Uğrayan Avukat Sol Gözünü Kaybetti

Konya'nın Akşehir ilçesinde yaşayan avukat Asilcan Tuzcu, ikamet ettiği apartmanın asansörüne binerken kimliği belirsiz bir kişi tarafından gözünden ve boynundan bıçaklandı. Polis, saldırıyı gerçekleştiren kişiyi ararken, avukat Asilcan Tuzcu'nun sol gözünü kaybettiği kaydedildi.

GÖZÜNDEN VE BOYNUNDAN BIÇAKLANDI

Dün saat 18.30 sularında Akşehir ilçesine bağlı Altunkalem Mahallesi'nde yaşanan olayda, avukat Asilcan Tuzcu, evinin bulunduğu apartmanın girişinde kimliği belirsiz bir kişi tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Gözünden ve boynundan bıçaklanan avukat, kanlar içinde kaldı.

Tuzcu, yakınlarının durumu haber vermesi üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi'ne kaldırıldı. Polis, saldırıya ilişkin geniş çarplı çalışma başlattı.

SOL GÖZÜNÜ KAYBETTİ

Ameliyat edilen Tuzcu'nun sol gözünün görme yetisini kaybettiği öğrenildi. Boynundaki bıçak darbesinin ise şah damarına 2 santimetre yakınlıkta olduğu bildirildi.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal