Konsensus: Erken Seçim Olacak

Konsensus Araştırma Şirketi Başkanı “2020 yılının sonunda ya da 2021 yılının başında yeni bir seçim bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

05.11.2019-21:22 - (Son Güncelleme: 05.11.2019-21:16)

Konsensus Türkiye'de erken seçim olur mu tartışmalarını yeniden başlattı.

Konsensus Araştırma Şirketi Başkanı Murat Sarı, Türk siyasetinin çok sıcak bir döneme girdiğini ifade ederek “2020 yılının sonunda ya da 2021 yılının başında yeni bir seçim bekliyoruz" sözlerinde bulundu.

Sarı, bununla birlikte ekonomideki gidişatın negatife doğru ilerlediğini ifade ederek bu durumun mevcut hükümete sorun yaratacağını ifade etti.

Sarı, “Bu pazar seçim olsa ekonomideki durum mevcut iktidarın oylarını elbette negatif anlamda etkileyecektir” yorumlarında bulundu.

Barış Pınarı Harekatı'nın kamuoyundaki yansımalarına yönelik olarak ”Vatandaşın muhalefette olan kısmı harekata çok yüksek bir destek vermiyor” ifadelerini kullanan Sarı, MHP ve AK Parti tabanının yüksek bir destekte bulunduğunu söyledi.

Sarı, harekattan önce Cumhur İttifakı’nın ciddi bir düşüş içinde olduğunu ifade ederek “Barış Pınarı Harekatı, Cumhur İttifakı’nın oy erimesini şimdilik durdurmuş gibi görünüyor” şeklinde konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal