Komünist Başkan Mehmet Maçoğlu İstanbul'dan Mı Aday Olacak?

Tunceli Ovacık'ın Komünist Partili Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu'ndan yerel seçim açıklaması geldi. Sorulan bir soru üzerine Maçoğlu, "Sosyalist bir partiden teklif gelirse İstanbul Belediye Başkanlığı için aday olurum" dedi.

28.09.2018-12:53 - (Son Güncelleme: 28.09.2018-12:46) Komünist Başkan Mehmet Maçoğlu İstanbul'dan Mı Aday Olacak?

Tunceli Ovacık’ın Komünist Partili Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu İstanbul Perpa Ticaret Merkezi’nde sevenleriyle bir araya geldi. Halktan taraf çalışmalarıyla her kesimin sevgisini elde eden ve “Komünist başkan” olarak tanınan Fatih Mehmet Maçoğlu kendisinin yaşamı ve belediyecilik anlayışının anlatıldığı Gazeteci Erdal Emre’nin yazdığı, “Ovacık'ta Yeşeren Umut Komünist Başkan” kitabını sevenleri için imzaladı.

GELİRİ ÖĞRENCİLERE BURS OLACAK

Maçoğlu, kitabın gelirleriyle öğrencilere burs verileceğini açıkladı. Törende; Sözcü'den Fatma Vurgun'un sorularını da cevaplayan Maçoğlu 2019’un Mart ayında gerçekleştirilmesi düşünülen yerel seçimlerle alakalı da açıklamalar yaptı.

“İSTANBUL İÇİN ADAY OLURUM…”

“Teklif olursa İstanbul’dan Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı için aday olur musunuz?” soruna Başkan Maçoğlu, “İstanbul Belediye Başkanlığı için sosyalist bir partiden teklif olursa aday olurum, hazırım. Mevcut burjuva siyasetine hizmet veren partilerden aday olmam” diye cevap verdi.

“BİZİ DİĞER BELEDİYELERDEN AYIRAN FARK, BİZ SOSYALİSTİZ ONLAR KAPİTALİST”

Yerel idare anlayışını “Biz yaşadığımız her alana yönelik bir program yaparız. Sözü ve görevi halka veririz” diye anlatan Maçoğlu sözlerini şöyle devam ettirdi “Fakat burjuva demokrasisinde üstten aşağı doğru bir anlayış var ve böyle olunca da hal bir kişinin idaresine kalıyor. Diğeri de kapitalizmi geliştiren, hizmet veren bir anlayış. Bu manada bizi diğer belediyelerden ayıran en kritik fark; bizim sosyalist onların kapitalist olması”

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal