Komşusunun Başını Taşla Ezdi, Cesedi Tepeden Aşağı Attı

Kayseri'de husumetli olduğu öğrenilen iki komşu arasında çıkan kavgada Z.H., Tamim Mirza'nın başını taşla ezdikten sonra cesedi tepeden aşağıya attı.

22.10.2020-09:34 - (Son Güncelleme: 22.10.2020-09:21) Komşusunun Başını Taşla Ezdi, Cesedi Tepeden Aşağı Attı

Olay, Kayseri'nin Melikgazi ilçesi Battalgazi Mahallesi Morkaya Sokak'ta gece saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre Organize Sanayi Bölgesindeki bir fabrikada işçi olarak çalışan Afgan uyruklu Tamim Mirza ile husumetlisi olduğu Afgan uyruklu Z.H. arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma kısa süre içinde kavgaya dönüştü.

BAŞINI TAŞLA EZDİ, TEPEDEN AŞAĞI ATTI

Z.H. elindeki taşla Tamim Mirza'nın başını ezerek öldürdü. Daha sonra ise Mirza'yı olayın meydana geldiği 5 metrelik tepeden aşağı attı sonrasında cesedin görünmemesi için yol kenarındaki istimlak duvarındaki taş ve otlarla kapattı.

GÖZALTINA ALINDI

Olay yerinden geçerken durumu fark eden bir vatandaşın ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, Tamim Mirza'nın taşla ezilmiş bedeni ile karşılaştı. Olayın ardından kaçan cinayet şüphelisi Z.H., polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Tamim Mirza'nın cesedi ise olay yerindeki incelemenin ardından Kayseri Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olaya ilişkin soruşturma sürüyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal