Kocasını Öldürüp Tandırda Yaktı

Isparta'nın Senirkent ilçesine bağlı Akkeçili köyünde dehşet verici bir cinayet yaşandı. Boşandığı eşi Ramazan Yılmaz'ı tüfekle öldürdükten sonra tandırda yakan kadın, tutuklandı.

25.10.2020-12:17 - (Son Güncelleme: 25.10.2020-12:07) Kocasını Öldürüp Tandırda Yaktı

Cinayet zanlısı ilk ifadesinde, ‘Eşim sarhoş olarak eve geldi. Aramızda çıkan tartışmada bana tüfek doğrulttu, namlusundan tutum ve boğuşmaya başladık. O esnada tüfek patladı’ dedi.

TANDIRDA YAKTI

Senirkent ilçesine bağlı Akkeçili köyünde meydana gelen olayda Emel G.ile eski eşi Ramazan Yılmaz arasında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Tartışma sırasında Emel G., eski eşi Ramazan Yılmaz'ı tüfekle vurarak öldürdü. Emel G. daha sonra Ramazan Yılmaz'ın cesedini evin altındaki tandırda yaktı.

CİNAYET İHBARLA ORTAYA ÇIKTI

Olay çiftin Antalya'da yaşayan büyük oğullarının ihbarı üzerine ortaya çıktı. Olay yerine gelen sağlık ve jandarma ekipleri Ramazan Yılmaz'ın tandırda yanmış cesediyle karşılaştı. Ramazan Yılmaz'ın cesedi otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı. Olayın ardından Emel G., jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Jandarmadaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen Emel G., nöbetçi mahkemece  tutuklanarak cezaevine gönderildi. Adliye çıkışında gazetecileri gören Emel G., 'Çekmesinler' dedi. Emel G., gazetecilerin 'Neden' öldürdünüz? sorusunu ise yanıtsız bıraktı.

 

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal