Kocasını Başka Kadınla Yakaladı, Mahalleyi Ayağa Kaldırdı

Bursa'da kocasını başka bir kadının evinde yakalayan M.D., eşinin aracını taşladı. Öfkeli çift, daha sonra sokak ortasında birbirine girdi.

23.10.2020-11:32 - (Son Güncelleme: 23.10.2020-11:14)

Bursa'da aldatıldığını düşünen kadın eşini bir süre takip ettikten sonra başka bir kadının evinde gördü. Çılgına dönen M.D., sinir krizi geçirerek sokak ortasında eşine ve aracına saldırdı. Eşinin tepkisi üzerine sinirlenen adam karısını darp etti. Polis kocayı gözaltına alırken, olay anları kameraya yansıdı.

EŞİNİN ARACINA TAŞLA SALDIRDI

Dün sabah saatlerinde meydana gelen olayda, M.D. bir süre eşini takip etti. Eşini evinden yaklaşık 2 kilometre uzakta bir kadının evinde yakalayan kadın çılgına döndü. Mahalleyi ayağa kaldıran M.D., eşinin aracına taşla saldırarak camlarını kırdı.

"KOCA BENİM, 6-7 YILDIR BİRLİKTEYİZ"

Sokak üzerinde Suriye uyruklu bir kadının evine giren N.D., bir süre sonra evden ayrıldı. İkili arasında tartışma yaşanırken, öfkeli kadın kocasına saldırdı, adam da eşini darp etti. Tartışmanın ardından 40 yıllık eşinin saçlarından tutup tokat atarak darp eden N.D., yaralanmasına neden oldu. Sesleri duyan vatandaşlar polis ekiplerine ihbar edildi. Suriyeli kadın ise olup bitenleri izleyenlere "Koca benim. 6-7 yıldır birlikteyiz" dedi.

Eşini darp ettiği için gözaltına alınan N.D., Yıldırım Aile İçi Şiddet Bürosu'na götürüldü.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal