Kocaeli'de Tır Arkasında Tehlikeli Paten Yolculuğu

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde bir grup genç patenci, hayatlarını riske atarak hareket halindeki tırın arkasına tutunarak dakikalar boyunca yolculuk yaptılar. Gençlerin riskli yolcuğu da başka bir vatandaş tarafından kaydedildi.

03.11.2020-16:25 - (Son Güncelleme: 03.11.2020-16:37)

Hadise, Kocaeli’nin Darıca ilçesi Eskihisar Mahallesinde gerçekleşti. Öğrenilen bilgiye göre, paten süren dört genç, daha hızlı gidebilmek için riskli bir yol tercih etti. Hareket halindeki bir tırın arkasına tutunan dört genç, hem kendilerini hem de trafiği riske attı. Hem kendi hayatlarını hem de trafiği riske atan gençlerin bu tehlikeli yolculuğu yürekleri hoplatırken, o dakikalar da başka bir araçtaki vatandaş aracılığıyla anbean kaydedildi. Kaydedilen görüntülerde, korkusuz gençlerden birinin tehlikeli yolculuk sırasında tek eliyle tutunarak, öteki eliyle de sigara içtiği görülüyor.

Korkusuz gençlerin yolculuk sırasındaki sakin hareketleri de ilgi çekiyor. Uzun müddet bu halde yolculuk yapan gençler, Darıca merkezin etrafında tırın durmasıyla ellerini bırakıp yollarına patenleriyle sürdürüyor. Patenciler, tırı bıraktıktan sonra da peşine takıldıkları tırın şoförüne de el sallamayarak veda ediyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal