Kocaeli'de Taksici Araba Pislenir Diye Hamile Kadını İndirdi! Kadın Sokakta Doğum Yaptı

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde meydana gelen olayda, taksici, hamile olan kadını doğum yapmak üzereyken aracından indirdi. Kadın, sokakta doğum yaptı!

28.05.2020-16:35 - (Son Güncelleme: 28.05.2020-17:51)

Olay, dün Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde meydana geldi. Doğum yapmak üzere olan Ayşe Haim, eşi Mahmut Haşim ile birlikte taksiye bindi. Taksi şoförü M.B., aracına binen kadının doğum yapmak üzere olduğunu görünce, kadını ve ailesini aracından indirdi. Taksi şoförü olay yerinden uzaklaşırken, evine dönmeye çalışan Ayşe Haşim binanın merdiveninde doğurdu. Olay sağlık ekiplerine bildirilirken, kadın, doğumdan 2 dakika sonra olay yerine gelen ambulans ile Gebze Fatih Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Bebek ve annede herhangi bir olumsuz durum görülmezken, anne ve bebeği bugün taburcu edilerek evlerine getirildi.

Yaşanan olay çevredekiler tarafından kayıt altına alınırken, ekipler harekete geçti ve bugün sabah saatlerinde taksi şoförü M.B.'yi gözaltına aldı. M.B., emniyetteki ifadesinde kadının kanlar içinde olmasından korktuğunu ve bu yüzden aileyi almak istemediğini söyledi. M.B., emniyetteki işlemlerinin ardında adliyeye sevk edildi.

"ARABA PİSLENİR DİYE ŞOFÖR ÇOK SİNİRLENDİ"

Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Mahmut Haşim, "Dün saat 10.00'du. Taksiyi aradım. 2 dakika sonra araba geldi. Benim eşimin sancısı vardı ama çok azdı. Eşim arabaya binerken sancısı arttı. Araba pislenir diye şoför çok sinirlendi. Sonra bizi dışarı çıkarıp '2 dakika sonra ambulans gelecek' dedi. Sonra ambulans geldi. Bebeği ve eşimi alıp hastaneye gitti." dedi. 

"KADIN MERDİVENLERDE DOĞUM YAPTI"

Olaya şahit olan Emrah Kurt ise, "Sabah eşimin balkondaki sesine uyandım. Balkona çıkıp ne olduğunu sorduğumda kapıda bir taksi vardı. Kadının doğum sancısı tutmuş. Doğum sancısından dolayı taksici, arabaya bindikten sonra doğum ilerleyince taksici arabasına almak istememiş. Taksici ambulans çağırmalarını söylemiş. Yakınları taksiciye götürmesini söyledi ama o götürmek istemedi. Kadını taksiden geri indirdi. Hasta evine giderken doğum gerçekleşti. Yani kadın merdivenlerde doğum yaptı. Daha sonra hemşire gelip gereken işlemleri yaptı. Sonrasında kadını kucağına alıp hastaneye götürdüler." ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal