Kocaeli'de Otobüs Kazası: Yolcular Savruldu, 7 Yaralı

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde kavşakta hafif ticari araç ile halk otobüsünün çarpışmasıyla yedi kişinin yaralandığı kaza anında otobüsün içindeki vatandaşların yaşadığı korku dolu dakikalar, güvenlik kamerasına anbean kaydedildi.

13.10.2020-16:01 - (Son Güncelleme: 13.10.2020-16:09) Kocaeli'de Otobüs Kazası: Yolcular Savruldu, 7 Yaralı

Kocaeli’nin İzmit ilçesi Kozluk Mahallesi Seka Tünel Köprüsü üzerindeki kavşakta bir kaza meydana geldi. Öğrenilen bilgilere göre, Ergün Efe hakimiyetindeki 41 J 0160 plakalı yolcu otobüsü ve Zülfü Laçin hakimiyetindeki 41 AZ 659 plakalı hafif ticari araç kavşakta birbirine çarptı. Kaza anında çarpışmanın da etkisi ile savrulan otobüs yolun kenarındaki trafik ışığı direğine vurdu. Çarpma sonucu devrilen direğin alt bölümündeki beton bloğun üstüne çıkan otobüsün önü havaya kalktı.

2 ARACIN KARIŞTIĞI KAZADA YEDİ KİŞİ YARALANDI

Kaza sonucunda araç sürücüsü Laçin ile otobüsteki altı şahıs yaralandı. Etraftan kazayı gören vatandaşlar kazayı hemen sağlık ekiplerine bildirdi. İhbarla olay yerine 112 ekipleri ile emniyet güçleri sevk edildi. Kısa zaman sonra kaza yerine giden sağlık görevlileri tarafından yaralılar etraftaki hastanelere kaldırıldı. Kaza yerine giden emniyet güçleri aracılığıyla yapılan çalışmadan sonra otobüs ve hafif ticari araç çekiciyle yoldan kaldırıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal