Kocaeli'de Okul Tatili!

Kocaeli İzmit'te bir okulun bahçesindeki ek bina inşaatında görev alan işçilerin kullandığı prefabrik yapıda yangın meydana geldi.

11.11.2019-14:44 - (Son Güncelleme: 11.11.2019-14:33)

Kocaeli İzmit'te bir okulun bahçesindeki ek bina inşaatında görev alan işçilerin kullandığı prefabrik yapıda yangın meydana geldi.

Kocaeli İzmit'te Yeşilova Mahallesi’nde bulunan Yarbay Refik Cesur İlkokulu’nda sabah saatlerinde bahçedeki ek bina inşaatında bulunan işçilerin kullandığı çelik konstrüksiyondan yapılan prefabrik yapı, bilinmeyen bir sebepten ötürü alev aldı.

Kısa sürede ilerleyerek tüm yapıyı etkisi altına alan alevler, prefabrik yapıda kullanılan izolasyon malzemelerini tutuşturdu. Olay yeri görgü tanıklarının ihbarı üzerine bölgeye polis, itfaiye ve acil sağlık ekipleri intikal etti.

İtfaiye ekipleri hemen alevlere müdahale ederken, polis ekipleri de okuldaki öğrencilerin tahliyesini sağladı. Okul, duman ile dolarken, eğitime bir gün ara verildiği açıklandı. Öğrencilerin dumandan zarar görmedikleri bildirildi.  Yangına itfaiyenin yaklaşık 1 saatlik çalışması sonrasında müdahal esağlandı. İtfaiye ekipleri yangının çıkış sebebini öğrenmek için soruşturma gerçekleştiriyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal