Kocaeli'de Kazadan Kurtulan Kadın Yol Kenarında Ağladı

Kocaeli'de meydana gelen olayda, minibüs hafif ticari araca çarptı. Araç, çarpmanın etkisi ile bariyerlere çaptı. Kazada iki kişi yaralanırken, yara almada kurtulan kadın gözyaşlarını tutamadı.

29.05.2020-13:52 - (Son Güncelleme: 29.05.2020-13:41) Kocaeli'de Kazadan Kurtulan Kadın Yol Kenarında Ağladı

Kaza, sabah saatlerinde D-100 Karayolu Gebze Otoyol Gişeleri mevkiinde meydana geldi. İstanbul istikametine doğru seyir halinde olan Süleyman Oktay idaresindeki 41 AEV 596 plakalı minibüs, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle birlikte Ahmet Sıcakyüz idaresindeki 41 ADJ 800 plakalı hafif ticari araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan araç yol kenarındaki bariyerlere çarptı.

Çevredekiler olay ekiplere bildirirken, olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri kazada yaralanan hafif ticari araçtaki Sümeyra Ş. ile ismi öğrenilemeyen kişiyi ambulansla Gebze Fatih Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Öte yandan, hafif ticari araç içinde bulunan bir kadın ise olaydan yara almadan kurtuldu. Olayın şokunu yaşayan kadın yol kenarından uzun süre gözyaşlarını tutamadı. Kaza nedeniyle yolun tek şeridi kısa bir süre trafiğe kapatıldı. 

Polis ekipleri, sürücüleri ifadelerini almak üzere karakola götürdü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal