Kocaeli'de 66 Özel Halk Otobüsünde Kesici Malzeme Ele Geçirildi

Kocaeli'de özel halk otobüslerine yapılan kontrollerde çakı, bıçak, sopa, beyzbol sopası ve çivi çakılı sopa gibi malzemeler yakalandı.

24.09.2019-12:05 - (Son Güncelleme: 24.09.2019-11:54)

Kocaeli'de özel halk otobüslerine yapılan kontrollerde çakı, bıçak, sopa, beyzbol sopası ve çivi çakılı sopa gibi malzemeler yakalandı.

Büyükşehir Belediyesi tarafından gündeme gelen yazılı açıklamaya, vatandaşların güvenli yolculuk yapması amacıyla Gebze'de özel halk otobüslerine yönelik trafik kontrolleri gerçekleşti.

Gebze'de 66 Özel Halk Otobüsü Denetlendi

İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım ve Trafik Yönetimi Dairesi Başkanlığı ekipleri, Gebze'de 66 özel halk otobüsünü kontrolden geçirdi.

Trafik ekipleri tarafından 66 halk otobüsünden 7'sine muayene, ikisine kılık kıyafet yönetmeliği, birine personel çalışma belgesi, birine yönetmelik dışı aksesuar ve birine de yönetmeliğe uyumsuz olmasından ötürü ceza verildi.

Denetimler Belli Aralıklarla Devam Edecek

Halk otobüslerinde gerçekleşen denetlemeler sonucu çakı, bıçak, sopa, beyzbol sopası ve çivi çakılı sopa yakalandı.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım ve Trafik Yönetimi Dairesi Başkanlığına bağlı denetim ekiplerinin, başta korsan taşımacılık olmak üzere yönetmelikler çerçevesinde çalışılması konusunda periyodik denetimlerini sürdüreceği belirtildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal