Kobra Tarafından Isırılan Aref'ten Kötü Haber Var

Kobra türü yılanın sokmasının ardından tedavi için Mısır'a götürülen ünlü illüzyonist Aref'ten kötü haber geldi. Alınan bilgiye göre vücudunun bazı bölgelerinde kısmi felç gözüküyor.

17.07.2018-16:37 - (Son Güncelleme: 17.07.2018-16:57) Kobra Tarafından Isırılan Aref'ten Kötü Haber Var

İllüzyon gösterileriyle bilinen İran kökenli Türk vatandaşı Aref Ghafouri'yi, gösterilerinde kullandığı 'kobra' türü yılan sokmuştu. Sağ kolunun bileğe yakın bölümünden sokulan Aref, sağlığına kavuşması için Mısır'a sevk edilmişti. Vücudundaki zehir oranının fazla olması sebebiyle 24 tüp serum takılacak olan Aref'in menajeri, son vaziyeti ve tedavi süreci hakkında açıklama yaptı.

"ŞU ANA KADAR YAŞAMASI MUCİZE, BAZI BÖLGELERİNDE KISMI FELÇ GÖZÜKÜYOR"

Aref'in sosyal medya sayfasından sağlık durumuyla alakalı açıklama yapan menajeri de "Arkadaşlar Aref'in tedavi süreci dün başladı. 24 tüp panzehir verilecektir, şimdiye dek 6 tüp uygulandı. Doktorların söylediğine göre şimdiye dek hayatta kalması mucize çünkü panzehirin ilk 6 saat içinde yapılması lazımmış. Şu an vücudundaki bazı yerlerde kısmi felç gözüküyor. Tedavinin neticesinde geçmesini umuyoruz" dedi.

"KOLUMDA VE AYAKLARIMDA HİSSİZLİK VAR"

Kahire Üniversitesi'ne ait Qasr El Eyni Hospital'da tedavisi devam eden 28 yaşındaki ünlü illüzyonist, "Şu an tedavi gerçekleştiriliyor. Bazı yerlerde hissizlik var. Daha öncesine göre daha iyi. Isırılan bölgede ve ayaklarımda hissizlik var. Zaman içinde 'geçebilir' diyorlar. İlk kez böyle bir durum yaşıyorum. İyileşmemin ardından gösterilerime devam edeceğim" dedi.

"HAYATİ RİSK YOK"

Türkiye'nin Mısır Büyükelçiliği'nden vazifelendirilen bir kişi de Aref'in sağlık sürecini yakinen takip ediyor. Aref'in asistanı da kendisini bir an olsun tek bırakmıyor. Mısır Büyükelçiliği'nde vazifeli Tarık isimli kişi, "Aref Bey'in sağlık durumu çok iyiye gidiyor. Tedaviye olumlu yanıt verdi. Panzehir tedavisine dün başladık. Yaşamsal bir riski söz konusu değil. Bugün saat 15.00'te tekrar serum takılacak. Hastanede ne kadar süre kalacağına bu akşam karar verilecek. Aref Bey isteği üzerine Mısır'a getirildi. Biz de Dışişleri ve Sağlık Bakanlığı ile elçilik olarak iletişime geçtik. Bir saatte uçakla Mısır'a geldiler. Uçaktan iner inmez yarım saat içinde hastaneye geldi."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal