KKTC Başbakanı Tatar: Sonuna Kadar Türkiye'ye Güveneceğiz

KKTC Başbakanı Ersin Tatar, "Bu coğrafyada Türkiye'nin ne kadar büyük ve iddialı olduğunu biliyoruz. KKTC'de bunun rahatlığı içerisinde yolumuza devam ediyoruz. Sonuna kadar Türkiye'ye güveneceğiz." ifadelerini kullandı.

20.08.2019-21:21 - (Son Güncelleme: 20.08.2019-21:17) KKTC Başbakanı Tatar: Sonuna Kadar Türkiye'ye Güveneceğiz

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakanı Ersin Tatar, Mersin'deki programı kapsamında, Erdemli Kaymakamlığını ziyaret etti. 

HALKLA SELAMLAŞARAK FOTOĞRAF ÇEKTİRDİ  

Yöresel kıyafet giyen çocuklar tarafından karşılanan KKTC Başbakanı Ersin Tatar, kendisini karşılayanlarla selamlaşarak hatıra fotoğrafı çektirdi. 

"TÜRKİYE İLE TERS DÜŞÜRMEYE ÇALIŞANLARA İZİN VERMEYECEĞİZ"   

Tatar burada yaptığı açıklamada, "Doğu Akdeniz'de stratejik, denizlerde hak ve menfaatlerin korunması ile hava sahasında üstünlüğümüzün sağlanmasında daha da güçleneceğiz. KKTC halkının o topraklarda gelecek bulabilmesi için hep birlikte çalışmamız gerekiyor. Bu bağlamda Türkiye Cumhuriyeti'nin bizlere katkı ve desteklerine buradan minnet duygularımı ifade istiyorum. Artık bu saatten sonra başka dünya devletlerinin veya Avrupa Birliği içerisinde bazı muhaliflerin asla KKTC ile Türkiye arasında oluşan bağların kopartılmasına müsaade etmeyeceğiz. Gönül birliğimizin ve iş birliğimizin daha da yoğunlaştırılmasına vurgu yapmak istiyorum." dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.  

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal