Kızını Köpeklerden Korumak İçin Başka Çare Bulamadı

Osmaniye'de ilköğretim 5'inci sınıf öğrencisi kızını başıboş köpeklerden korumak isteyen baba, çözümü 'köpeksavar' adını verdiği ilginç kıyafette buldu.

21.09.2019-15:34 - (Son Güncelleme: 21.09.2019-15:16)

Osmaniye Kadirli ilçesinde Halil Çalış, ilkokul öğrencisi kızını, sokakta başıboş dolaşan köpeklere karşı 'köpeksavar' adını verdiği arıcı kıyafetini giydirip, okula öyle yolluyor.

500 METRELİK PATİKA ALANI YÜRÜYOR

İlçeye bağlı Topraktepe Köyü Çalışlar Mahallesi'nde yaşayan çiftçi Halil Çalış'ın, ilköğretim 5'inci sınıf öğrencisi kızı, yolların bozuk olmasından dolayı servis ara yollara giremediğinden evleri ile yol arasındaki 500 metrelik patika alanı yürüyüp okul servisine binmek zorunda kalıyor. Kızına bu yolda eşlik eden baba Halil Çalış, geçtiğimiz günlerde tarlada çalışırken ayağını burktu.

ÇÖZÜMÜ ARICI KIYAFETLERİNDE BULDU

Çiftçi baba ayağını burkmasından dolayı patika yolu yürüyemeyince de küçük kızı, yolu tek başına geçmek zorunda kaldı. Ancak, tek başına yürürken başıboş köpeklerin saldırısına uğradı. Baba Çalış da kızını yeni bir köpek saldırısından korumak için ilginç bir çözüme başvurdu. Baba, kızına, arıcı kıyafeti giydirerek, okula yolluyor. Ana yoldan servis aracına binen ilk okul öğrencisi küçük kız, böylelikle patika yolda köpekler yanına yaklaşmadan rahat bir şekilde yürüyebiliyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal