Kızını İnternette Uygunsuz Görüntüleri Var Diye Öldürdü! Görüntülerdeki Başka Biri Çıktı

Ankara'da meydana gelen olayda, Harun Yıldız, internette uygunsuz görüntüleri olduğu gerekçesiyle kızı Şeyma Yıldız'ı öldürdü. Babaya müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı. Öte yandan, İddinamede, sanığın internette gördüğü videoda yer alan kişinin kızı olmadığının tespit edildiği belirtildi.

05.06.2020-12:56 - (Son Güncelleme: 05.06.2020-11:46) Kızını İnternette Uygunsuz Görüntüleri Var Diye Öldürdü! Görüntülerdeki Başka Biri Çıktı

Olay, 6 Şubat 2020 tarihinde Ankara'nın Çubuk ilçesinde meydana geldi. Harun Yıldız, dershane çıkışı kızı Şeyma Yıldız'ı almaya gitti. Kızını alan baba, Çubuk Kargın Mahallesi'nde tabancayla ateş ederek kızını öldürdü. Olayın ardından polisleri arayarak teslim olan Harun Yıldız, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı soruşturma tamamlanırken, iddianame de hazırlandı. Ankara 33'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nce kabul edilen iddianamede sanık Harun Yıldız için, 'alt soydan akrabayı kasten öldürmek' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi.

İddianamede baba Yıldız'ın ifadesine de yer verilirken, Yıldız, internette kızına ait görüntüler gördüğünü ve sonrasında kızını dershaneden alarak görüntüleri sorduğunu belirtti. Kızının görüntüleri kabul etmediğini söyleyen Yıldız, olaydan önce alkol aldığını ifade etti ve "Kızıma ısrarla bunu kendisine kimin yaptığını sordum. Bana 'ben böyle bir şey yapmadım' dedi. Ancak kafasını önüne eğerek ağlamaya başladı ve 'baba sus, baba sus' diyerek karşılık verdi. Bunun üzerine kendimi kaybettim. Araçta bulunan tabancayla kızıma ateş ettim." dedi.

VİDEODA YER ALAN KİŞİ ŞEYMA YILDIZ DEĞİL

Öte yandan iddianamede, baba ve kıza ait cep telefonlarında kriminal inceleme yapıldığı ve Şeyma Yıldız'a ait uygunsuz video bulunmadığı belirtildi. İddianamede yer alan polis kriminal raporuna göre, Şeyma Yıldız'a ait telefonda yapılan ayrıntılı incelemede hiçbir şekilde başkasından gelen ya da başkasına gönderilen uygunsuz video ve fotoğraf bulunmadığı aktarıldı. Yine sanığın polis ifadesinde yer alan 'kuzenine ve arkadaşına yardımcı olan Şeyma' başlığıyla internette yaptığı aramada kızına ait video çıktığı iddiasıyla ilgili de yapılan inceleme ve araştırmada, söz konusu videoda yer alan kişinin Şeyma Yıldız olmadığı ve hiçbir şekilde ona benzemediğinin tespit edildiği kaydedildi.

Yapılan otopsi incelemesinde de Şeyma Yıldız'ın vücuduna 9 adet mermi girişi tespit edildiği bildirildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal