Kızını Cinsel İlişkiye Zorlayan Annesi ve Sevgilisi ile İlgili Karar Verildi

Eskişehir'de 14 yaşındaki kızını erkek arkadaşı ile 'yapmak zorundasın' diyerek cinsel ilişkiye zorladığı ve çıplak görüntülerini çektiği öne sürülerek tutuklu yargılanan anne Ö.A.'ya (33) 28 sene üç ay hapis cezası verildi. Sevgili Hasan Hüseyin Kınık'a (48) da 20 sene üç ay hapis cezası verildi.

18.09.2020-15:53 - (Son Güncelleme: 18.09.2020-15:51) Kızını Cinsel İlişkiye Zorlayan Annesi ve Sevgilisi ile İlgili Karar Verildi

Eskişehir’de ikamet eden Ö.A., geçen senenin Eylül ayında üç çocuğunu da yanına alıp sevgilisi Hasan Hüseyin Kınık ile görüşmek için bir apart daireye gitti.

İfadeye göre çocuklarını başka bir odaya alan A., bir müddet sonra 14 yaşındaki kız çocuğunu ‘Yapmak zorundasın’ diye konuşarak Kınık ile cinsel ilişkiye girmesine zorladı. Annesinin giysilerini çıkardığı çocuğa Hasan Hüseyin Kınık cinsel tacizde bulundu. Tekrar iddiaya göre ahlaksız anne, daha sonraki dönemde çocuğunun çıplak görüntü ve resimlerini çekip, erkek arkadaşına yolladı.

Küçük kızın rehber öğretmenine başından geçenleri anlatmasıyla Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı.

Yakalanan anne Ö.A. ile Hasan Hüseyin Kınık, geçen 6 Mart günü Eskişehir ikinci Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanarak hapishaneye koyuldu.

Eskişehir Cumhuriyet Savcılığı ise 13 Mart günü Eskişehir üçüncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde Ö.A. ile Hasan Hüseyin Kınık ile ilgili ‘çocuğa karşı cinsel taciz, özel hayatın gizliliğini ihlal etmek, çocuğun cinsel istismarı, tehdit ve kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma’ kabahatlerinden dokuz sene altı aydan 23 seneye kadar hapis cezası talebiyle dava açtı. Savcılık, ‘çocuğun cinsel istismarı ve kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma’ kabahatlerinden verilecek cezaların iki defa yarı miktarda artırılmasını da istedi.

İTİRAZ ÜZERİNE TUTUKLANDILAR

Eskişehir üçüncü Ağır Ceza Mahkemesi, Ö.A. ile Hasan Hüseyin Kınık’ın aylık tutukluluk incelemesinde geçtiğimiz 22 Nisan günü, yurt dışına çıkış yasağı ile adli denetim getirerek tahliye kararı aldı. Çocuğun babasının itirazıyla ikili tekrar yakalanıp tutuklandı.

DAVADA KARAR VERİLDİ

Eskişehir üçüncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde bugün yapılan davanın karar mahkemesine tutuklu zanlıyla Ö.A. ve Hasan Hüseyin Kınık hapishaneden SEGBİS ile bağlandı. Eskişehir Barosu Çocuk Hakları Komisyon mensupları ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı avukatının da katılım sağladığı mahkemede tutuklu zanlılardan Ö.A., eski ifadelerini yineleyerek, 'Hasan’ın beni zorlaması ve tehditle mecbur kaldığımdan dolayı neler yapmış olduğumu anlatmıştım. Ben suç işlemedim, bu yüzden beraatimi ve tahliyemi istiyorum' diye konuştu.

Hasan Hüseyin Kınık da suçlamaları reddederek, 'Ben bu suçu işlemedim. Beraatine ve tahliye karar verilmesini talep ediyorum' şeklinde konuştu.

HAKİM CEZA YAĞDIRDI

Mahkeme kurulu, anne Ö.A.'a ‘çocuğun cinsel istismarı kabahatinden 15 sene, 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' kabahatinden üç sene 18 ay, 'müstehcen görüntü içeren ürünlerin üretiminde çocuğun kullanılması' kabahatinden yedi sene altı ay, 'çocuğa müstehcen görüntülerin gösterilmesi' kabahatinden de bir sene üç ay hapis cezası verdi.

Hasan Hüseyin Kınık’ı da 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' kabahatinden üç sene 18 ay, 'müstehcen görüntü içeren ürünlerin üretiminde çocuğun kullanılması' kabahatinden üç sene dokuz ay, 'şantaj' kabahatinden bir sene 10 ay, 'çocuğun cinsel istismarı' kabahatinden on sene hapis cezası verildi.

Mahkeme Ö.A.'nın toplam 28 sene üç ay, Hasan Hüseyin Kınık’ın toplamda 20 sene üç ay hapis cezalarında indirim maddelerini uygulamayıp, iyi hal indirimi verilmedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal