Kızını 12 Yıl İstismar Eden Babaya 48 Yıl Hapis Cezası

Kayseri'de yıllardır babasının kendisine istismarda bulunduğunu iddia eden genç kadın, savcılığa şikayette bulundu. Sanık iddiaları reddederken, mahkeme 48 yıl hapis cezasına çarptırdı.

22.10.2020-17:14 - (Son Güncelleme: 22.10.2020-17:05) Kızını 12 Yıl İstismar Eden Babaya 48 Yıl Hapis Cezası

Kayseri'de kızı T.K.'ye 12 yıl süreyle istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan 57 yaşındaki M.K., 48 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

2007 yılından beri babası M.K.'nın istismarına uğradığını iddia eden 31 yaşındaki T.K., geçen yıl 7 Kasım'da savcılığa giderek şikayette bulundu. Şikayet üzerine gözaltına alınan M.K., tutuklanarak cezaevine gönderildi. M.K. hakkında 'cinsel istismar' ve 'hürriyeti yoksun kılma' suçlarından dava açıldı.

BERAATİNİ İSTEDİ

Tutuklu sanık M.K., Kayseri 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün görülen karar duruşmasında hazır bulundu. sanık M.K., kızına cinsel istismarda bulunduğu iddialarını reddederek "Suçsuzum, beraatimi istiyorum" dedi.

Mahkeme heyeti, M.K.'ya 'cinsel istismar' suçundan 38 yıl, 'hürriyeti yoksun kılma' suçundan ise 10 yıl olmak üzere 48 yıl hapis cezası verilmesine hükmetti.

"BENİM HAYATIMI MAHVETTİ"

T.K. ise savcılıkta verdiği ifadede "Beni taciz eden bu adamdır, artık bıktım. Ne kadar evlilik yaptıysam sorumlusu babamdır. Benim hayatımı mahveden bu adamın en ağır cezayı almasını istiyorum" ifadelerini kullanmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal