Kızılay'a Kayyum Olarak Atanan İlhami Yıldırım, Binali Yıldırım'ın Kardeşi Çıktı

Ankara 9'uncu Sulh Hukuk Mahkemesi, Türk Kızılayı'na Kayyum atanmasına karar vermişti. Kayyum olarak atanan isimlerden olan İlhami Yıldırım'ın TBMM Başkanı Binali Yıldırım'ın kardeşi olduğu öğrenildi.

12.12.2018-14:44 - (Son Güncelleme: 12.12.2018-14:38) Kızılay'a Kayyum Olarak Atanan İlhami Yıldırım, Binali Yıldırım'ın Kardeşi Çıktı

Ankara 9'uncu Sulh Hukuk Mahkemesi, Türk Kızılayı'nı olağanüstü genel kurula götürmek üzere kayyum atadı. Atanan kayyumlardan Kızılay İstanbul İl Başkanı İlhami Yıldırım'ın TBMM Başkanı Binali Yıldırım'ın kardeşi olduğu bildirildi.

İLHAMİ YILDIRIM, KAYYUM OLARAK GÖREVLENDİRİLDİ

Ankara 9'uncu Sulh Hukuk Mahkemesi, bugün verdiği kararla Türk Kızılayı'nı olağanüstü genel kurula götürmek için Adalet Bakanlığı Müşaviri Mekan Sarıkaya, Kızılay Ankara İl Başkanı Ahmet Hizanlıoğlu ve Kızılay İstanbul İl Başkanı İlhami Yıldırım'ı kayyum atadı. Mahkeme, olağanüstü genel kurulun yapılıp bitirilmesi için de önlem kararı verilmesine karar verdi. Mahkeme kararında, Hukuk Muhakemeleri Kanunu'nun 345'inci maddesi gereğince tebliğ tarihinden itibaren 2 hafta süre içerisinde Ankara Bölge Adliye Mahkemesi nezdinde isnaf yolunun açık tutulduğu bildirildi.

BİNALİ YILDIRIM'IN KARDEŞİ

Kızılay İstanbul İl Başkanı İlhami Yıldırım'ın, TBMM Başkanı Binali Yıldırım'ın kardeşi olduğu öğrenildi.

İLHAMİ YILDIRIM KİMDİR?

İlhami Yıldırım, 2009 senesinde Türk Kızılayı Çekmeköy Şube Başkanlığı vazifesine başlamıştır. 2012 senesinde ise Kızılay İstanbul Şube Başkanlığına kurucu başkan olarak atanmıştır.

Türk Kızılayı İstanbul Şube Başkanlığı vazifesini hala aktif olarak yapan Yıldırım aynı zamanda 2016 Nisan ayında gerçekleştirilen Olağan Genel Merkez kongresinde Türk Kızılayı Genel Merkez Denetim Kurulu Başkan Vekiliğine seçilmiştir.

Gayrimenkul yatırımı ve taahhüt alanında faaliyetler yaparak ticari hayatın içinde yer almaktadır.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal