Kızı ve Oğluna İstismarda Bulunan Babaya 43 Yıl Hapis

Konya'da oğlu ve kızına cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan baba, 43 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı.

06.10.2020-15:24 - (Son Güncelleme: 06.10.2020-15:00) Kızı ve Oğluna İstismarda Bulunan Babaya 43 Yıl Hapis

Konya'da istismar olayı, birbirlerinden habersiz bir şekilde babalarının istismarına uğrayan iki kardeşin durumu annelerine anlatmalarıyla ortaya çıktı.

13 yaşındaki kız çocuğu, 15 yaşındaki ağabeyine babalarının kendisine 7 yaşından itibaren istismarda bulunduğunu anlattı. Ağabeyin annesi Z.K.'ye bu durumu anlatarak babasının kendisine de 11 yaşından itibaren istismarda bulunduğunu söylemesi üzerine anne Z.K., jandarmaya giderek eşi A.K.'nın çocuklarına istismarda bulunduğunu söyleyip şikayetçi oldu.

Z.K.'nın 21 Ocak 2019'daki şikayeti üzerine başlatılan soruşturma kapsamında baba A.K. tutuklandı. Babaya 'çocuğun nitelikli cinsel istismarı, cinsel amaçla kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, çocuğun cinsel istismarı' suçlarından dava açılırken, istismara uğrayan 2 çocuk devlet korumasına alındı.

"EŞİM BANA İFTİRA ATTI"

Sanık A.K., Seydişehir Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmalarda suçlamaları kabul etmeyerek eşinin kendisine iftira attığını söyledi. Eşinin kendisini aldattığını iddia eden A.K., "Ben çocuklarım için eşimden ayrılmadım. Eşim, aldatma olayını kapatmak için bu iftirayı atmıştır" dedi.

"KIZIMIN TİKİ VAR, VÜCUDUNA DOKUNDURTMAZ"

Kızının tiki olduğunu ve kesinlikle vücuduna dokundurtmayacağını ileri süren baba "Annesinin baskısıyla aleyhime beyan vermiştir" ifadelerini kullandı.

SUÇLAMALARI REDDETTİ

Bugün karar duruşmasında son kez hakim karşısına çıkan A.K., anne Z.K.'nın çocukları kışkırttığını belirterek "Onur ve haysiyetimi zedeleyici iftirada bulunan Z.K.'nin asıl olarak cezalandırılması gerekmektedir. Adalete güveniyorum. Adalete güvendiğimden, olayın ortaya çıkması için kendim gittim, karakola teslim oldum. Beraatimi ve tahliyemi istiyorum'" diye konuştu.

43 YIL HAPİS CEZASI

Savcılık mütalaasında mağdur olan kardeşlerin beyanlarının samimi ve tutarlı olduğu, öz babalarına iftira atmalarına neden olacak herhangi bir husumetin bulunmadığı belirtildi.

Mahkeme heyeti, A.K.'ye erkek çocuğuna yönelik 'çocuğun nitelikli cinsel istismarı, cinsel amaçla kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçundan 27 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırdı.

Heyet, A.K'nin kız çocuğuna yönelik 'çocuğun cinsel istismarı' suçundan da çocuğun babası olması nedeniyle cezasını artırıp, takdir indirimi kullanarak 15 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası ile cezalandırılmasına hükmetti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal