Kızgın Demirle Eşini Yakan Adamın Savunması Şoke Etti

Eski koca dehşet saçtı. Boşandığı eşi ile yeniden yaşamaya başlayan cani koca kızgın demirle eşini yaktı. Savunmasında ise "Ben yapmadım söyledim kendisi yaptı. Ben suçsuzum" dedi.

25.07.2018-16:24 - (Son Güncelleme: 25.07.2018-16:14) Kızgın Demirle Eşini Yakan Adamın Savunması Şoke Etti

Boşandığı eşini ocakta ısıttığı maşa ile yakan cani kocanın mahkemedeki savunması şaşkınlık yarattı. 'Ben yapmadım' diyen kocanın o ifadeleri şu şekilde; "Evdeki maşayı ocakta ısıttım ve bu maşa ile kendisini cezalandırmasını talep ettim. O da kızgın biçimdeki maşa ile kendisini yaktı.'' dedi.

Ev hapsi, işkence, darp… Tüm bunlar Başkent'te meydana geldi. 35 yaşında ve üç çocuk annesi kadına dehşet dolu zamanlar yaşatan 39 yaşındaki eski koca tutuklandı. Cani kocanın mahkemedeki savunması ise şaşkınlık yarattı. 'Ben yapmadım' diyen kocanın o sözleri şu şekilde; "Evdeki maşayı ocakta ısıttım ve bu maşa ile kendisini cezalandırmasını talep ettim. O da kızgın durumdaki maşa ile kendisini yaktı. Serbest kalmayı istiyorum " Eski kocasından 2017 senesinde boşanan G.K., çocuklarının ve ailesinin ısrarı ile tekrar kocası İ.K. ile nikahsız yaşamaya başladı. Fakat eski koca G.K.'yı işe göndermedi, evden çıkmasına da izin vermedi.

ÇOCUKLARI EVDEYKEN İŞKENCE ETTİ

Bununla da kalmayan eski koca kendisini aldattığı suçlaması ile G.K.'yı darp etmeye başladı. Fakat zanlı darp etmeyi sürdürdü. G.K.'yi yatağa bağlayan İlhami K. akıl almaz bir işkence yöntemine başvurdu. O esnada yaşları 5 ila 15 arasında değişen üç çocuk da evdeydi. Annelerinin bağrışlarını duyunca yatak odasının kapısına geldiler. Fakat İ.K. onları 'bir şey yok çocuklar anneniz ile şakalaşıyoruz" diyerek gönderdi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal