Kız Kaçırma Kavgası Kanlı Bitti: 1 Ölü

Kayseri'de 3 kardeş, kız kardeşlerini kaçırdığı iddia edilen kuzenlerini pompalı tüfekle başından vurarak öldürdü.

28.09.2020-15:37 - (Son Güncelleme: 28.09.2020-15:22) Kız Kaçırma Kavgası Kanlı Bitti: 1 Ölü

Kayseri'de 3 kardeş, kız kardeşlerini kaçırdığı iddia edilen kuzenleri Harun Sade'nin otomobiline başka bir otomobille çarptıktan sonra av tüfeği ile ateş ederek öldürdü.

Kayseri'nin Kocasinan ilçesi Yeşilmahalle Atabek Sokak'ta meydana gelen olayda, Abdulhamid, Abdul ve Niyazi Sade kardeşler, 20 gün önce kız kardeşlerini kaçırdığı iddia edilen kuzenleri ile karşılaşınca aralarında tartışma çıktı. Olayın kavgaya dönüşmesi üzerine Harun Sade otomobiline binerek kaçmaya çalıştı.

Harun Sade'nin peşine düşen 3 kardeş, yaşanan kovalamacada Sade'nin otomobilinin önünü kesmek istedi. Otomobillerin kafa kafaya çarpışması sonucunda iki otomobil de alev aldı. Amca çocukları arasında devam eden kavgada Harun Sade başından pompalı tüfekle vurulurken Abdulhamid, Abdul ve Niyazi Sade kardeşler olay yerinden kaçtı.

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Araçlarda çıkan yangın itfaiyenin müdahalesiyle söndürülürken, sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde Harun Sade'nin hayatını kaybettiği belirlendi. Harun Sade'nin cesedi, olay yerindeki incelemenin ardından otopsi için adli tıp kurumuna kaldırılırken, polis kaçan 3 kardeşi yakalamak için çalışma başlattı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal