Kıskanç Kadın Hamile Kumasını Bıçaklayarak Öldürdü

Adana'da 18 yaşındaki hamile kumasını kıskanan kadın dehşet saçtı. Kıskanç kadın kumasını farklı yerlerinden bıçaklayarak evden kaçtı. Bıçaklanan kadın hayatını kaybederken, katil zanlısı da yakalandı.

06.05.2019-13:21 - (Son Güncelleme: 06.05.2019-13:25)

Adana'da 29 yaşındaki Songül K., tartıştığı 18 yaşındaki hamile kumasını bıçaklayıp evden firar etti. 5 aylık hamile kadın gayatını kaybederken katil zanlısı gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, olay, merkez Seyhan ilçesi Ova Mahallesi'nde oldu. Öne sürülene göre, Suriye'deki iç savaştan kaçarak Halep'ten bir süre önce ailesiyle Adana'ya gelen 18 yaşındaki Takrid Dirbaye yaklaşık 1.5 sene önce evli Aydın K. (34) ile resmi nikah olmadan evlendi. Fakat eve kuma gelmesine karşı çıkan Songül K. (29) devamlı Suriyeli kadın ile tartışmaya başladı.

TARTIŞTIĞI KUMASINI BIÇAKLAYIP EVDEN KAÇTI

Kocasının Suriyeli kadın ile ilgilenmesi ve kadının hamile kalmasını kıskanan Songül K. dün gece de gene kuması ile tartıştı. Tartışma kısa zamanda kavgaya dönerken Songül K. bıçak ile Dirbaye'yi birkaç yerinden bıçaklayıp evden kaçtı.

KANLAR İÇİNDE BULUNAN 5 AYLIK HAMİLE KADIN KURTARILAMADI

Bir süre sonra eve giden Aydın K. Dirbaye'yi kanlar içerisinde görünce hemen kendi olanaklarıyla özel bir hastaneye götürdü. Genç kadın oradan da Adana Şehir Hastanesine gönderildi fakat 5 aylık hamile olan Dirbaye kurtarılamadı.

KATİL ZANLISI KADIN GÖZALTINA ALINDI

Kadının cenazesi otopsi için adli tıp kurumu morguna sevk edilirken, Songül K. gözaltına alındı. Katil zanlısı kadının sorgusu sürüyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal