Kısa Mesafede 44 Euro İsteyen Taksici Turist Kadınların Yüzüne Tükürdü

İstanbul'da bir taksici kısa mesafe götürdüğü turist kadınlardan 44 euro istedi. Kadınların bunu çok bulması ve 50 lira uzatmasının ardından taksici aracından hışımla inerek kadınların yüzüne tükürdü ve parayı alıp kaçtı.

26.11.2018-15:11 - (Son Güncelleme: 26.11.2018-15:20)

Taksim'den aldığı 3 turist kadın yolcuyu Galatasaray'a götüren taksicinin 44 Euro istediği iddia edildi. Kadınlar tepki gösterince elindeki 50 lirayı aldığı kadının yüzüne tükürdüğü söylenen taksici kameraya yansıdı.

Güvenlik kamerası tarafından kaydedilen olay geçtiğimiz Çarşamba saat 11.10 sularında Beyoğlu Galatasaray'da oldu. Taksim'den binen kadın yolcular Galatasaray'a hareket etti.

Taksici kısa mesafe ücreti ödemeleri lazım olan turistlerden 44 Euro talep etti. Kadınlar ise çok bularak 50 lira verdi. El frenini çekmeden taksiden sinirle inen taksici, aracın kayması ardından yeniden araca bindi. Bu esnada kadın yolcu ezilme tehlikesi atlattı. El frenini çeken taksici tekrar araçtan indi. Kadının elinden parayı alan taksici kadının yüzüne tükürdü.

Para üstünü de vermeyen 34 TCR 99 plakalı taksi sürücüsü süratle olay yerinden kaçtı. O esnada yoldan geçmekte olan bir kadın, turistlere yardımcı oldu. 2 kadın, taksiciden şikayetçi oldu. O anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal