Kırşehir'in Mucur ve Çiçekdağı İlçesinde Şaşırtan İddia

Kırşehir'de AK Parti ve MHP arasında el değiştiren Mucur ve Çiçekdağı ilçelerinde ilginç olaylar yaşandı. Mucur'da belediye personeline yoldan geçen araçları sayma talimatı verilirken, Çiçekdağı'nda ise kurum müdürüne çöp toplatıldı.

10.04.2019-13:41 - (Son Güncelleme: 10.04.2019-13:33) Kırşehir'in Mucur ve Çiçekdağı İlçesinde Şaşırtan İddia

Kırşehir'de 31 Mart yerel seçimleri öncesinde ve seçimin ardından oyların sayımı esnasında meydana gelen gerginlik şimdi de belediye başkanları ile belediyede görev yapan partililer arasında sürüyor.

Kırşehir'in Mucur ilçesinde belediye başkanlığı seçim sonuçlarına itiraz edilmiş ve AK Parti ile MHP arasında zaman zaman kavgaya dönen tartışmalar olmuştu. Mucur Hükümet Konağı'ndaki seçim kurulunda oy sayım işlemlerinde iptal edilen oy sayısının çok olması sebebiyle meydana gelen gerginlik polisler tarafından bitirilmişti. Mucur'daki seçimi AK Partili Atılgan Yılmaz 53 oy farkla kazanarak ilçenin yeni belediye başkanı seçildi.

İLK İCRAATI ARAÇLARI SAYDIRMAK OLDU

Sözcü'nün haberine göre; AK Partili Yılmaz'ın, mazbatasını alıp koltuğa oturmasının ardından yaptığı ilk icraat ise bir hayli şaşırtıcı. Söylentiye göre Başkan Yılmaz, MHP'li belediye döneminde işe alındıkları belirlenen birisi kadın 2 personeli Kayseri - Ankara karayolu kenarında ellerinde kağıt kalemle bekleterek yoldan geçen otomobilleri saymaları emrini verdi. İki personel ayrıca terminale girmeden yol üzerinde yolcu indiren şehirlerarası otobüsleri belirlemekle de vazifelendirildi.

ÇİÇEKDAĞI'NDA DA MÜDÜRLER ÇÖP TOPLUYOR

Mucur'daki uygulamaya benzer bir uygulama da Çiçekdağı'nda meydana çıktı. Önceki dönem MHP yönetimindeki Çiçekdağı Belediyesi 31 Mart seçimlerinde AK Parti'ye geçti. Belediye Başkanı olan ve vazifeye başlayan Hasan Hakanoğlu'nun, MHP döneminde kurum müdürü olan bazı çalışanları temizlik işlerine verdiği ve çöp toplattığı iddia edildi. Bu personelin kamyona çöp doldururken ve sokakları süpürürken çekilmiş görüntüleri sosyal medyada yayınlandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal