Kırşehir Belediye Başkanı ile Sanayi Bakanı Varank Arasında Güldüren Diyalog

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci'nin yol yapım çalışmalarına "Burası olmamış" diyen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'a Bahçeci'den cevap geldi. Bahçeci, "Sayın Bakanım araba çarpmış, dün yaptırdım orayı. Hiçbir şey gözünüzden kaçmıyor maşallah efendim" dedi.

04.09.2018-11:24 - (Son Güncelleme: 04.09.2018-11:24) Kırşehir Belediye Başkanı ile Sanayi Bakanı Varank Arasında Güldüren Diyalog

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci'nin sosyal medyadan gerçekleştirdiği paylaşıma Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, yanıt verdi: Yaşar Başkanım, burası olmamış galiba?

ÇALIŞMALARI YERİNDE TAKİP ETTİ

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Atatürk Caddesi'ndeki trafik ve yaya yolu çalışmalarını yerinde izledi. Kontrollerini yapan Bahçeci, denetimi esnasında çekilen fotoğrafları sosyal medya sayfasından yayınladı.

BAKAN FARK EDİP ANINDA UYARDI

Herkesin gözünden kaçan bir detayı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank gözden kaçırmadı. Kaldırım taşlarının dizilişinde hata olduğunu gören Varank, Bahçeci'yi "Yaşar Başkanım, burası olmamış galiba?" diyerek ikaz etti.

"HİÇBİR ŞEY GÖZÜNÜZDEN KAÇMIYOR"

Bahçeci de Varank'ın yorumuna, "Sayın Bakanım araba çarpmış, dün yaptırdım orayı. Hiçbir şey gözünüzden kaçmıyor maşallah efendim" cevabını verdi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal