Kırmızı Bültenle Aranan Danimarka Uyruklu DEAŞ'lı Terörist Yakalandı

DEAŞ üyesi olan ve Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan Danimarka asıllı kişi, MİT ve emniyetin işbirliğiyle Suriye sınırında yakalandı.

10.01.2020-11:50 - (Son Güncelleme: 10.01.2020-11:34) Kırmızı Bültenle Aranan Danimarka Uyruklu DEAŞ'lı Terörist Yakalandı

Terör örgütü DEAŞ üyesi olduğu iddiasıyla Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan Danimarka asıllı kişi, MİT ve emniyetin işbirliğiyle Suriye sınırında yakalandı.
Suriye'deki çatışma bölgelerinden bir teröristin yasa dışı yollarla Türkiye'ye gireceği istihbaratını alan güvenlik güçleri, Kilis Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde çalışma başlattı.
MİT ve Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, Türkiye-Suriye sınırında gerçekleştirdikleri operasyonla bahsi geçen teröristi gözaltına aldı. Kimlik incelemelerinde teröristin, Danimarka vatandaşı Y.A. olduğu ve Interpol tarafından kırmızı bültenle arandığı ortaya çıktı.
Emniyetteki soruşturmasından sonra adliyeye gönderilen zanlı, savcılık kararıyla Interpol işlemleri için İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

 

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal