Kırklareli'de Başhekim, Doktora Cinsel İstismarda Bulundu

Kırklareli’nde meydana gelen olayda, özel bir hastanenin başhekimi kadın doktoru ilaç ve alkolle bayıltarak defalarca cinsel istismarda bulundu. Kadın doktorun şikayetinin ardından soruşturma başlatılırken, başhekim tutuklandı.

24.06.2020-09:59 - (Son Güncelleme: 24.06.2020-09:42) Kırklareli'de Başhekim, Doktora Cinsel İstismarda Bulundu

Olay, 30 Mart'ta Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde bulunan özel bir hastanede meydana geldi. Hastanenin başhekimi olan A.Ç.'nin, aynı hastanede görev yapan kadın doktora cinsel istismarda bulunduğu öne sürüldü. Bu iddia üzerine başhekim A.Ç. polis tarafından gözaltına alınırken, geçtiğimiz günlerde tutuklanarak cezaevine konuldu. Olayla ilgili olarak kadın doktorun ifadeleri ortaya çıktı.

"BEN ODAMDAYIM ŞARAP VE VİSKİ VAR ŞEKLİNDE MESAJ ATTI"

Yaşanan olayın ardından psikoloğu ile polise giden doktor, birkaç gün önce sevgilisinden ayrıldığı için, o gün A.Ç.'nin kendisine rahatlaması için alprozam etkili ilaç verdiğini söyledi ve "Aynı gün saat 20.00 gibi yine hastanenin acil servisinde çalıştığım esnada yanıma gelerek bu ilaçtan bir adet daha verdi. Ben yine ilacı kullandım. Aynı gün tam olarak hatırlamadığım bir saatte WhatsApp’tan bana 'Ben odamdayım. Şarap ve viski var' şeklinde mesaj attı. Ben kendisine cevap vermedim. Mesajdan 30-40 dakika sonra yanıma gelerek 'Odama gel' dedi." ifadelerini kullandı.

"ODAYA GİRDİĞİMDE İÇKİ VARDI"

A.Ç.’nin ısrarları üzerine odaya gittiğini söyleyen doktor, masanın üzerinde çok sayıda alkollü içecek olduğunu aktardı ve "Odaya girdiğimde masa üzerinde kadehler içinde alkol vardı. Ben ilaçların etkisinde olduğumu ve alkol alırsam toksik tepkime oluşturacağını düşündüğümden bunu reddettim. Bu esnada bana gün içinde 3’üncü ilacı da vermişti. Bu sırada bir şişe şarap açtı. İçmem konusunda hızlanmamı, şarabın çok iyi olduğunu benim de içmemi söyledi. Ben de bir kadehin çeyreği kadar şarap içtim." dedi.

"ISRAR EDİNCE EŞLİK ETTİM"

Alkolün etkisiyle birlikte fenalaştığını aktaran doktor, "Halihazırda ilaçların etkisi altında olduğumdan kendi irademle mantıklı karar veremiyordum. Israr etmesi üzerine ortama ayak uydurmak için alkol almasına eşlik ettim. Ben kendimi kötü hissetmeye başladım." ifadelerini kullandı.

"YARDIM İÇİN ÇIĞLIK DAHİ ATAMADIM"

Daha sonra A.Ç.’nin ışıkları kapatıp, kapıyı kilitlediğini söyleyen doktor, başhekimin üzerini soyup kendisine cinsel istismarda bulunduğunu söyledi. Direnmeye çalıştığını fakat halsiz olduğunu aktaran doktorun, "Bu yüzden yardım istemek için çığlık dahi atamadım. Kalkıp kaçamadım. Ne kadar sürdüğünü hatırlamıyorum." dediği öğrenildi. Doktorun bu olaydan sonra psikoloğu ile birlikte polise giderek şikayetçi olduğu öğrenildi.

Polis tarafından gözaltına alınan A.Ç. daha sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal