Kırbaç Kasırgası Başladı mı? İzmir Kırbaç Kasırgası Ne Zaman Olacak?

Son günlerde Akdeniz'de başlayan, Yunanistan'ı etkisi altına alan ve Türkiye'de görülmesi beklenen 'Kırbaç Kasırgası' başladı mı? İzmir Kırbaç Kasırgası ne zaman olacak? Sorularının yanıtları haberimizde...

01.10.2018-12:29 - (Son Güncelleme: 01.10.2018-13:56) Kırbaç Kasırgası Başladı mı? İzmir Kırbaç Kasırgası Ne Zaman Olacak?

İtalya Ve Yunanistan arasında yer alan İyon denizinde başlayan Kırbaç kasırgası 28 Eylül Cuma günü sürekli rüzgarlarla birlikte İyon Denizi üzerinde güçlenecek olan kırbaç kasırgası 29 Eylül Cumartesi gününden itibaren Yunanistan’ın güneyinde bulunan Mora Yarımadası üzerinden Ege Bölgesi’ne doğru hareket edecek. Kırbaç kasırgasının 30 Eylül Pazar günü Kıyı Ege'de rotası tam belli olmamakla birlikte Çanakkale, Manisa, İzmir, Aydın, Muğla arasından kıyı şeridini etkilemesi bekleniyor.

İzmir Kırbaç Kasırgası Ne Zaman Olacak?

Türkiye'de Batı kıyılarını etkilemesi beklenen Kırbaç Kasırgası İzmir, Aydın, Muğla, Çanakkale Ve Antalya'da etkili olacağı belirtilmişti. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son açıklamada Kırbaç Kasırgasının yön değiştirdiği Ve İzmir'i etkilenmeyeceği belirtilmiştir. İzmir'de Kırbaç Kasırgasının ne zaman olacak sorusu merak ediliyordu. Son gelen açıklamalara göre Kırbaç Kasırgası yön değiştirdiği açıkkandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal