Kirasını Ödeyemedi, Böbreğini Sokaklarda Satıyor

Isparta'da bir adam kira borcunu ödeyemediği için ve ihtiyacı olan oksijen cihazını alamadığı için böbreğini satılığa çıkardı. Yaşlı adam üzerine astığı pankartla sokaklarda gezdi.

02.05.2018-17:59 - (Son Güncelleme: 02.05.2018-17:50) Kirasını Ödeyemedi, Böbreğini Sokaklarda Satıyor

Isparta'da kira borçları ve sağlığı için gerekli olan oksijen solunum makinesi ile elektrikli engelli aracı almak istediğini söyleyen adam, üzerine astığı "Acil ihtiyaç sebebiyle böbreğimi satıyorum" yazısıyla sokakta gezdi.

EV KİRASINI ÖDEYEMEYİNCE BÖBREĞİNİ SATILIĞA ÇIKARDI

Isparta'da ev kirasını veremediği ve sağlık masraflarını ödeyemediği için böbreğini 9 bin 900 TL'ye satılığa çıkararak, üzerine astığı yazıyla gezen yaşlı adam insanları alarma geçirdi.

SOKAĞA ATILDI, SIRTINA ASTIĞI YAZIYLA SOKAKLARDA GEZDİ

Yaklaşık 1 seneden beri hastanede yattığı için biriken 6 bin TL kadar ev kirasının bin 500 TL'sini belediye desteğiyle ödediğni söyleyen 66 yaşındaki Hasan Demir, ev sahibinin eşyalarını rehin almasının ardından kendisini sokağa attığını iddia etti.

3 gün önce evden atılmasının ardından karısının da kendisini terk ettiğini ve sokaklarda kaldığını iddia eden Hasan Demir, bu sebeplerden dolayı böbreğini satışa çıkardığını söyleyerek, "Kimse bana 1 lira vermesin, 9 bin 900 TL ihtiyacım var. Bu ihtiyacımı kim öderse böbreğimi ona veriyorum. Para için satmıyorum" dedi.

"ACİL İHTİYAÇ NEDENİYLE BÖBREĞİMİ SATIYORUM"

Kafeler Caddesi'nde insanların şaşkın bakışları içinde üzerine astığı ve "Acil ihtiyaç sebebiyle böbreğimi satıyorum" pankartıyla gezen Demir, "İhtiyacım var, 9 bin 900 lira. Ev kiram, engelli arabam ve oksijen aleti istiyorum. Başka bir şey istemiyorum. Gelirim yok, hiçbir şeyim yok" dedi.

Ev sahibinin kira veremediği için kendisini sokağa attığını söyleyen Demir, "1 senedir hastanede kalıyorum. Kiramı ödeyemediğim için ev sahibim beni sokağa attı. 6 bin TL kira borcum birikti, belediye bin 500 lirasını ödedi, 4 bin 500 TL borcum kaldı. Adam çık diyor bana, eşyanı bırak, paramı getir eşyanı al diyor" dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal