Kiralık Araçla Kızını Kaçırdı, Güvenlik Görevlisini 300 Metre Sürükledi

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Ankara'da yaşayan baba kızını kiralık araçla kaçırdı. Bu sırada bir güvenlik görevlisi aracın kaputuna tutunarak 300 metre kadar sürüklendi. Yaralanan güvenlik görevlisi hastaneye kaldırıldı.

29.01.2019-13:50 - (Son Güncelleme: 29.01.2019-13:55)

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, Ankara'da ikamet eden baba, velayeti eski eşinde olan kızını kiralık araçla kaçırdı. Annenin işyerinin önünde olan kaçırma olayına, bir güvenlik personeli engel olmak istedi. Fakat baba, güvenlik personelini, araç motor kaputunda yaklaşık 300 metre sürükleyip, yoluna devam etti. Polis, babanın kızıyla beraber Ankara'da olduğunu tespit etti.

KIZ ÇOCUĞUNUN VEKALETİ ANNEYE VERİLDİ

Ereğli ilçesi Müftü Mahallesi'nde olan kaçırma olayı öne sürülene göre şöyle gelişti; E.D. ve K.G. yaklaşık 4 sene önce boşandı. Çiftin 4.5 yaşındaki kızları Z.G.'nin velayeti anneye verildi.

EŞİYLE TARTIŞIP KIZINI OTOMOBİLE BİNDİRDİ

Ankara'da ikamet eden baba K.G., kiralık araçla dün Ereğli'ye gelip, kızını görmek istedi. Baba ile mahkeme kararına karşın kızını kendisine göstermediğini iddia ettiği eski eşi arasında tartışma çıktı. Tartışma esnasında annenin dalgınlığından faydalanan baba, kızını kucaklayarak, araca bindirdi.

GÜVENLİK GÖREVLİSİ ENGELLEMEK İSTEDİ

Babaya, annenin görev yaptığı iş yerindekiler ile etraftakiler engel olmak istedi. Koşarak aracın yanına giden anne de kızını almaya uğraştı. Bütün engellemelere karşın baba, aracı binip, çalıştırdı. Annenin çalıştığı iş yerinde vazife yapan güvenlik görevlisi S.C., aracın önüne geçerek, gitmesini önlemeye uğraştı.

300 METRE SÜRÜKLEDİ

Baba K.G. ise aracı, güvenlik görevlisinin üstüne sürdü. Aracın motor kaputuna tutunan güvenlik görevlisi, yaklaşık 300 metre sürüklendikten sonra düştü. Baba K.G. araçla hızla uzaklaştı.

KIZI İLE ANKARA'YA GİTTİĞİ BELİRLENDİ

Olayın sonrasında kalçasından yaralanan güvenlik görevlisi hastaneye sevk edildi. Anne de polise şikayetçi oldu. Hemen harekete geçen polis, baba K.G.'nin kızı Z.G. ile Ankara'ya gittiğini tespit etti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal