Kilo Aldığını Zannediyordu, Karnında 12 Kiloluk Kist Bulundu

Manisa’da 86 yaşındaki bir kadının karnından 12 kilogram ağırlığında yumurtalık kisti çıkartıldı. Kilo aldığını sanarak uzun süre hastaneye gitmeyen yaşlı kadın, karnında 12 kilogramlık kist olduğunu öğrenince şok geçirdi.

13.08.2019-13:11 - (Son Güncelleme: 13.08.2019-12:52) Kilo Aldığını Zannediyordu, Karnında 12 Kiloluk Kist Bulundu

Manisa'da kilo alma ve şişkinlik şikayetiyle hastaneye başvuran 86 yaşındaki Münise Önder'in karnından çıkan devasa kitle hem kendisi hem de ailesini şaşırttı.

KİLO ALDIM SANDI, YUMURTALIK KİSTİ ÇIKTI

Demirci ilçesinde yaşayan ve son 6 ayda karnının şiştiğini fark eden Münise Önder, ilk olarak Salihli Devlet Hastanesi'ne başvurdu. Önder, yapılan muayenenin ardından Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi'ne sevk edildi. Burada yapılan tetkikler sonucunda Önder'in karnında yumurtalık kisti olduğu fark edildi.

12 KİLOLUK KİST

Yakınlarının tavsiyesi ile Manisa Şehir Hastanesi'ne gelen Önder, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Semih Taşkent tarafından ameliyata alındı. Ameliyatta yaşlı kadının karnından 12 kilogram ağırlığındaki yumurtalık kisti çıkartıldı. Ameliyat sonrası sağlığına kavuşarak, rahatlayan yaşlı kadın, taburcu olacağı günü bekliyor. 

Son Dakika Gündem HAberleri için aşağı kaydırın. 
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal