Kılıçdaroğlu'ndan Kafa Karıştıran Kurultay Açıklaması

CHP lideri Kılıçdaroğlu, olağanüstü kurultaya tartışmalarına ilişkin ''partide ciddi değişiklikler olacaktır'' diyerek kafa karıştırdı.

24.07.2018-15:57 - (Son Güncelleme: 24.07.2018-15:52) Kılıçdaroğlu'ndan Kafa Karıştıran Kurultay Açıklaması

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisindeki olağanüstü kurultay ve bu kurultay için delegelerden imza toplanması ile alakalı tartışmalara dair, "Değişmeyen bir şey varsa o da değişimdir. Göreceksiniz, yeni süreçte de partide ciddi değişiklikler olacaktır. Hiç kimse bundan endişe duymasın’’ diye konuştu.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Mecliste, gazetecilerin, partinin bazı delegelerinin "Değişim ve Umut Kurultayı" adı altında olağanüstü kurultay istemiyle başlattığı imza toplama çalışmalarına dair sorusunu cevapladı.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu "Göreceksiniz, yeni süreçte de partide ciddi değişiklikler olacaktır. Biz partiyi Türkiye'nin bütün coğrafyasında konuşulur hale getirdik. Partiyi dar alanlarda tartışmanın ötesinde çok daha geniş alanlarda tartışılmasını sağladık. Bu ülkede demokrasinin gelmesi için her türlü mücadeleyi verdik, vermeye de devam ediyoruz. Dolayısıyla değişim olacaktır, hiç kimse bundan endişe duymasın’’ dedi ve kafa karışıklığı yarattı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal